Alternatieve oplossingen voor migraine: 12 bewezen natuurlijke remedies ondersteund door de wetenschap

Alternatieve oplossingen voor migraine: 12 bewezen natuurlijke remedies ondersteund door de wetenschap

Luister naar dit artikel

Er zijn veel natuurlijke therapieën om de pijnlijke symptomen van een migraine te verbeteren. Deze voedingssupplementen, kruidenremedies en alternatieve medicijnen kunnen helpen bij het beheersen van migraine, vooral als de patiënt ook triggers voor de aandoening vermijdt, zoals voedsel, voedseladditieven zoals MSG en kunstmatige zoetstoffen en zware metalen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Vul migraine-veroorzakende tekorten aan voedingsstoffen met deze voedingssupplementen

Migrainepatiënten lijden vaak aan tekortkomingen in magnesium, co-enzym Q10 (CoQ10) en B-vitamines. Het nemen van supplementen van deze voedingsstoffen kan de toestand van de patiënt aanzienlijk verbeteren.

In een evaluatie van meerdere studies in 2016, vonden Taiwanese onderzoekers van Chang Gung University dat het toedienen van magnesium intraveneus aan patiënten met acute migraine hen binnen een uur aanzienlijke verlichting gaf. Orale doses van het mineraal verminderden ook significant de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen.

Evenzo helpt het verhogen van de CoQ10-niveaus om hoofdpijn en handicaps bij migrainepatiënten bij kinderen en adolescenten te verminderen. Elke dag 150 milligram (mg) nemen kan het aantal dagen dat migraine langer duurt met meer dan 50 procent verminderen. Het co-enzym kan ook driemaal daags worden ingenomen met doses van 100 mg om de frequentie van migraine en het aantal dagen met hoofdpijn en misselijkheid te verminderen.

B-vitamines kunnen het homocysteïnegehalte verlagen dat migraine veroorzaakt. Een dagelijkse dosis van 2 mg foliumzuur, 25 mg vitamine B6 en 400 microgram (mcg) vitamine B12 kan homocysteïne verminderen, evenals de frequentie en ernst van hoofdpijn.

Suppletie met 400 mg vitamine B12 (riboflavine) vermindert de frequentie en lengte van de migraine. Een behandelingskuur met vitamine B2 (niacine) vermindert op vergelijkbare wijze de migraineaanvallen met een grote marge.

Neem deze kruidengeneesmiddelen om migraine te voorkomen

Ginkgo biloba bevat Ginkgolide B, een biologisch actieve stof die migraineaanvallen voorkomt wanneer het wordt ingenomen in een dosis van 60 mg tweemaal daags. Door de frequentie en duur van de migraine te verminderen, vermindert Ginkgolide B de behoefte aan andere medicijnen.

Een ander kruidengeneesmiddel dat opvalt, is cannabis. Zowel geïnhaleerde als eetbare vormen van medische marihuana kunnen de frequentie van migraine verminderen. Een patiënt kan meer dan één vorm van medicinale cannabis gebruiken om de symptomen van migraine te verlichten en aanvallen te stoppen.

De essentiële olie van lavendel kan effectieve verlichting bieden aan patiënten met acute migraine. Het inhaleren van de verdampte olie gedurende 15 minuten kan de ernst van de hoofdpijn binnen twee uur verminderen.

Een extract gemaakt van de wortels van het groot hoefblad (Petasites hybridus) biedt ook natuurlijke pijnverlichting van hoofdpijn. Het vermindert de frequentie van ernstige migraine bij kinderen, adolescenten en volwassenen.

Alternatieve therapieën die stress verminderen en verlichting brengen voor migrainepatiënten

De traditionele Chinese geneeskunde schrijft acupunctuur voor aan mensen die aan migraine lijden. Een acupunctuursessie kan pijn volledig verlichten binnen 24 uur na de behandeling zonder de nadelige effecten van farmaceutische geneesmiddelen.

Chiropractische behandeling kan ook migrainehoofdpijn verbeteren door stress te verlichten. Een van de meest effectieve chiropractiebenaderingen is spinale manipulatietherapie, die niet alleen de frequentie en duur van migraineaanvallen vermindert, maar ook de handicaps verbetert die door de stoornis worden veroorzaakt.

Probeer vaker te oefenen. De intensiteit van een migraine kan worden verminderd door het nemen van tweewekelijkse, 45 minuten durende sessies van aerobe oefeningen in combinatie met progressieve spierontspanningstechnieken die het lichaam helpen ontspannen.

Mindfulness-therapie is een niet-fysieke benadering om stress te verminderen. Het kan de frequentie en ernst van migraine verminderen.

Vermijd voedingsmiddelen die grote hoeveelheden gluten bevatten. Van coeliakie en migraine is bekend dat ze aan elkaar gekoppeld zijn – patiënten die de ene hebben, hebben vaak ook de andere. Een glutenvrij dieet zal wonderen verrichten voor migraine en de darmgezondheid beschermen.

Bronnen:

GreenMedInfo.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NCCIH.NIH.gov

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Boerenkool is nu een van de meest pesticide-besmette groenten
Next BREAKING: Big Pharma-bloeddrukmedicijnen aangetroffen met kankerverwekkende chemische stof; maar de FDA zegt, stop niet met het nemen van hen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Selderij Vermindert Hypertensie, reinigt Nieren, Verlicht Artritis en jicht Pijn!

Luister naar dit artikel Selderij zit vol met gezonde voedingsstoffen en je zou het elke dag moeten consumeren! Deze geweldige groente komt uit dezelfde familie als peterselie en venkel (de

Natuurlijk

Zo reinig je de hersenen van gifstoffen

Luister naar dit artikel Volgens de Ayurveda. Het lymfatisch systeem ( of rasa dhatu ) is het eerste systeem van het lichaam dat moet behandeld worden. Steun Health Bytes: alleen via

Natuurlijk

Deze plant is overal, maar je had vast geen idee dat het hoge bloeddruk, tumoren en diabetes kan behandelen!

Luister naar dit artikel Van een veel voorkomende plant die in het wild groeit is geconstateert dat deze zeer nuttig is voor onze gezondheid. U kunt deze plant plukken en