VIDEO: Kanker is nu te genezen

VIDEO: Kanker is nu te genezen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Kanker is geneesbaar, zo stellen Marcus en Sabrina Freudenmann van trulyheal.com in hun documentaire ‘Cancer is Curable NOW’. In de film komen meer dan 30 internationale holistische professionals aan het woord die onderzoek doen naar alternatieve kankerbehandelingen.
Marcus en Sabrina interviewden experts uit de Engelssprekende wereld, maar ook artsen van kankerklinieken in Mexico en Duitsland. Er komen verschillende behandelingen aan bod die in topklinieken over de hele wereld worden gegeven, waaronder:
Ozontherapie: een medische behandeling waarbij ozongas direct of indirect op het lichaam inwerkt. Als ozongas in contact komt met ons lichaam zijn er drie soorten effecten. Het eerste effect is een verbetering van de doorbloeding, daarnaast is er sprake van een bacterie- en virusdodend effect en ook is er een toename van levensenergie.
Hyperbare zuurstoftherapie: een behandelwijze waarbij de patiënt 100 procent zuurstof inademt in een drukcabine waarin de druk hoger dan één atmosfeer is. De behandeling is gebaseerd op de wet van Henry. Doordat het bloed in de longen in aanraking komt met 100 procent zuurstof over verhoogde druk, lost er tot 12 procent meer zuurstof in op, met name in het bloedplasma. Deze sterk verhoogde concentratie heeft na een aantal behandelingen helende effecten.
Insulinebehandeling: insuline is een natuurlijk hormoon dat aangemaakt wordt in de pancreas. Het vervoert suiker in het bloed naar de cellen. Insuline kan aan het lichaam worden toegediend om de bloedglucosewaarden stabiel te houden.
Hyperthermie: is een behandeling van kanker met behulp van warmte. Hyperthermie, wat letterlijk ‘verhoogde temperatuur’ betekent, kan op zichzelf kankerceldodend zijn, maar alleen bij temperaturen van meer dan 42 graden Celsius. Het omringende, gezonde weefsel wordt door de hoge temperatuur niet aangetast.
Artsen van de klinieken leggen in de documentaire uit hoe deze behandelingen precies werken.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Alles over kamelenmelk: het nieuwe superfood
Next Deze tropische vrucht doodt borstkankercellen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Let op: deze commerciële lipstickmerken bevatten chemicaliën en metalen die u ernstig kunnen schaden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Oud-huisarts (91) strijdt al zijn hele leven voor een natuurlijke aanpak van ziektes

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Australisch bedrijf brengt eerste cannabismedicijn op de markt: hier kun je het voor gebruiken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat