De luchtvaartmaatschappij zegt dat ze mensen niet zullen laten vliegen als ze niet zijn ingeënt

De luchtvaartmaatschappij zegt dat ze mensen niet zullen laten vliegen als ze niet zijn ingeënt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Qantas, de toonaangevende Australische luchtvaartmaatschappij, heeft aangekondigd dat het passagiers niet zal toestaan om op internationale vluchten te vliegen, tenzij ze documenten kunnen overleggen waaruit blijkt dat ze het COVID-19-vaccin hebben gehad.

Alan Joyce, de CEO van de luchtvaartmaatschappij, zei dat hij gelooft dat een vaccin een vereiste zal worden voor andere luchtvaartmaatschappijen zodra er een wordt uitgerold.

Qantas werkt momenteel met een veel lagere capaciteit dan normaal, aangezien een meerderheid van de internationale routes van de luchtvaartmaatschappij is opgeschort omdat het land tijdens de pandemie zijn grenzen tijdelijk heeft gesloten voor reizigers.

De meeste van deze routes zullen pas halverwege volgend jaar worden heropend, en wanneer ze dat doen, wordt door de meeste luchtvaartmaatschappijen, zo niet alle, vaccinatiebewijs verwacht, en als de luchtvaartmaatschappijen geen vaccinaties nodig hebben voor reizen, kunnen overheden het afdwingen.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

In een interview met Channel 9 in Australië zei Joyce:

We zijn bezig onze algemene voorwaarden te wijzigen om voor internationale reizigers te zeggen dat we mensen zullen vragen zich te laten vaccineren voordat ze aan boord kunnen. Ik denk dat dat heel gewoon zal zijn om met mijn collega’s van andere luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld hierover te praten.

Waar we naar kijken, is hoe u een vaccinatiepaspoort kunt hebben, een elektronische versie ervan, waaruit blijkt wat het vaccin is, of het acceptabel is voor het land waar u naartoe reist. Er is veel logistiek, veel technologie die nodig zal zijn om dit mogelijk te maken, maar de luchtvaartmaatschappijen en de regeringen werken hier momenteel aan, ” voegde hij eraan toe.

Joyce zei dat hij er vertrouwen in heeft dat een succesvol coronavirusvaccin zeer binnenkort op de markt zal worden geïntroduceerd en de grenzen in 2021 langzaam zal openen.

In het nieuwe nationale vaccinatiebeleid van de Australische regering werd een ‘vaccinatiecertificaat’ voorgesteld voor internationale reizigers, vergelijkbaar met het idee beschreven door Joyce.

In september werd hetzelfde beleid voorgesteld door de CEO van Etihad, Tony Douglas, die de Financial Times vertelde dat gezondheidsvisa voor reizigers kunnen helpen bij het beheersen van de pandemie.

Dit beleid is ook niet uniek voor Australië, hetzelfde exacte programma is ook voorgesteld voor Europa en Noord-Amerika.

Sommige farmaceutische bedrijven hebben aangekondigd dat ze succesvolle vaccins hebben gemaakt, maar het is nog niet helemaal duidelijk wanneer ze beschikbaar zullen zijn voor de algemene bevolking. Op dit moment is het ook onduidelijk hoeveel bedrijven en diensten een vaccinatiebewijs zullen eisen zodra ze beschikbaar komen.

Er zijn ook berichten dat de beschikbare vaccins slechts een korte periode meegaan, net als een griepprik, waardoor het voor frequent flyers en vrijwel iedereen anders nodig zou zijn om regelmatig naar de artsen terug te keren voor injecties.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zeggen dat de vaccins die de komende maanden beschikbaar zullen zijn, behoorlijk intense bijwerkingen hebben. De organisatie heeft artsen opgeroepen om hun patiënten te waarschuwen voor de bijwerkingen.

Bronnen: Anewspost.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous NYT brengt per ongeluk een groot Covid-verhaal: mensen hebben een immuunsysteem - lockdown-beleid vernietigt het
Next COVID-19 en geestelijke gezondheid: de "impopulaire" waarheid

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

ONCOLOGEN VERTELLEN U NIETS OVER DEZE KANKERVERMOORDENDE PLANTVERBINDINGEN (VIDEO)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Raak zachtjes deze plekken op de voet van een baby aan, en ze zullen gelijk stoppen met huilen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

De gezondheidszorg is in niets anders geïnteresseerd dan in Covid … zelfs niet in longkanker

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat