Hoe je je eigen Aloë Vera Gel Te Maken

Hoe je je eigen Aloë Vera Gel Te Maken

Luister naar dit artikel

Zorg ervoor dat u altijd verse Aloë Vera gel gebruikt, rechtstreeks uit de bladeren van deze plant. Op deze manier kunt u er zeker van dat het  100% verse, natuurlijke gel is en vol voedingsstoffen zit. De meeste huidverzorging producten zijn gebaseerd op Aloë Vera. Dus, kunt u uw eigen gel, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zelf thuis bereiden. Deze plant bezit talrijke helende eigenschappen, het groeit snel en het kan vertakken in veel andere planten. U kunt de gel mengen met een aantal andere ingrediënten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Recept

Ingrediënten die nodig zijn:
¼ van een kopje verse aloë
1/8 van een theelepel citroen zuur
¼ van een theelepel vitamine E olie
1 theelepel kokosolie
Verwijder slechts een deel van het externe harde deel en verwijder de vloeistof met behulp van een lepel. Laat het blad gedurende enkele minuten liggen om elk laatste beetje van de vloeistof er uit te halen. Wetende dat met alle gezondheidsvoordelen van deze plant het zonde zou zijn het niet allemaal te gebruiken.
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot je een homogene vloeistof als mengsel krijgt. Plaats de verkregen gel in een container die je stevig moet afsluiten. Bewaar de gel in de koelkast gedurende ten minste één maand.
Deze gel is een ideaal hulpmiddel voor de behandeling van brandwonden. Het heeft ongelooflijke gezondheidseigenschappen op de huid, waaronder het kalmeren en koeleb van ontstekingen. Het koelt ook en kalmeert de huid. Breng het aan op het getroffen gebied en je zal meteen verlichting voelen. Je kunt het tevens gebruiken als onderdeel van andere recepten op basis van aloë vera.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 2000 Jaar Oud Recept Voor Natuurlijke Huid Lotion
Next Healthbytes - De stand van zaken

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Verwijder urinezuur uit je lichaam en verminder gewrichtspijn met deze uitstekende Sap!

Luister naar dit artikel Dit drankje is volledig natuurlijk en zal veel gezonde voordelen bieden zoals het verminderen van gewrichtspijn en het verwijderen van urinezuur. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks

middeltjes

Meng DIT met jus d’orange en spoel de NICOTINE uit je lichaam!

Luister naar dit artikel Het duurt gewoonlijk tussen de 48 en 72 uur voor nicotine het lichaam verlaat. Dat is heel slecht nieuws voor iedereen die probeert om de onbedwingbare

middeltjes

Wonderolie voor de gezondheid en de schoonheid

Luister naar dit artikel De wonderboom is een giftige plant en dus is het van belang dat we wonderolie met mate en zorg gebruiken. Wonderolie wordt vaak aanbevolen om zonnebrand