2000 Jaar Oud Recept Voor Natuurlijke Huid Lotion

2000 Jaar Oud Recept Voor Natuurlijke Huid Lotion

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Om er jong en gezond uit te zien, heeft onze huid het nodig om goed te worden behandeld. Voor dat doel gebruiken we vooral dure lotions die schadelijke chemicaliën bevatten. Na de toepassing, worden deze stoffen opgenomen in de huid.
Terug in het verleden waren mensen zich er ook van bewust dat huid behandelingen essentieel zijn, maar voor dat doel gebruikten ze alleen natuurlijke ingrediënten om zelf te bereiden thuis.
Het recept dat we gaan delen vertegenwoordigt de meest populaire natuurlijke huid lotion ooit. Het werd gebruikt door Griekse vrouwen ongeveer 2000 jaar geleden om het proces van veroudering en rimpels te vertragen.
Blijf lezen om te leren hoe deze natuurlijke huid lotion zelf te maken.

ingrediënten:

2 theelepels rauwe honing
10 eetlepels geraspte bijenwas
200 ml amandelolie
½ kopje rozenwater
2 kleine en schone potten

Bereiding:

Doe de amandel olie in een pan en verwarm op een laag vuur. Wanneer warm, voeg bijenwas en honing toe. Wanneer de bijenwas helemaal in de pan smelt haal het van het vuur, goed roeren en zet het apart om af te koelen. Voeg geleidelijk rozenwater toe (klop voortdurend). Op het moment dat het mengsel verzadigd is met rozenwater zal het beginnen met uitzetten. Dit is wanneer je moet stoppen met het toevoegen van rozenwater en zet het mengsel opzij om af te koelen. Giet na dit punt de lotion in de potten.
Bron
 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Hoe maak je een natuurlijke antibiotische zalf aka natuurlijke Neosporin maken
Next Hoe je je eigen Aloë Vera Gel Te Maken

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Staar verwijderen en 20/20 zicht krijgen met ricinusolie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Kijk hoe we een sok verwarmen met zeezout om oorpijn en infectie te behandelen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Ze mixte citroensap met Baking Soda – Wanneer u ziet waarom, zult u zeker hetzelfde doen! (VIDEO)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat