2000 Jaar Oud Recept Voor Natuurlijke Huid Lotion

2000 Jaar Oud Recept Voor Natuurlijke Huid Lotion

Luister naar dit artikel

Om er jong en gezond uit te zien, heeft onze huid het nodig om goed te worden behandeld. Voor dat doel gebruiken we vooral dure lotions die schadelijke chemicaliën bevatten. Na de toepassing, worden deze stoffen opgenomen in de huid.
Terug in het verleden waren mensen zich er ook van bewust dat huid behandelingen essentieel zijn, maar voor dat doel gebruikten ze alleen natuurlijke ingrediënten om zelf te bereiden thuis.
Het recept dat we gaan delen vertegenwoordigt de meest populaire natuurlijke huid lotion ooit. Het werd gebruikt door Griekse vrouwen ongeveer 2000 jaar geleden om het proces van veroudering en rimpels te vertragen.
Blijf lezen om te leren hoe deze natuurlijke huid lotion zelf te maken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


ingrediënten:

2 theelepels rauwe honing
10 eetlepels geraspte bijenwas
200 ml amandelolie
½ kopje rozenwater
2 kleine en schone potten

Bereiding:

Doe de amandel olie in een pan en verwarm op een laag vuur. Wanneer warm, voeg bijenwas en honing toe. Wanneer de bijenwas helemaal in de pan smelt haal het van het vuur, goed roeren en zet het apart om af te koelen. Voeg geleidelijk rozenwater toe (klop voortdurend). Op het moment dat het mengsel verzadigd is met rozenwater zal het beginnen met uitzetten. Dit is wanneer je moet stoppen met het toevoegen van rozenwater en zet het mengsel opzij om af te koelen. Giet na dit punt de lotion in de potten.
Bron
 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe maak je een natuurlijke antibiotische zalf aka natuurlijke Neosporin maken
Next Hoe je je eigen Aloë Vera Gel Te Maken

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Stop dit in je mond en zeg vaarwel tegen kiespijn In seconden

Luister naar dit artikel De tandpijn kan echt frustrerend en pijnlijk zijn, vooral als een zenuw beschadigd is, maar er kunnen ook andere oorzaken aanwezig zijn. Tand infecties, gom kwesties,

middeltjes

Lekker tegen stress

Luister naar dit artikel Stress is de ziekmaker van deze tijd en hoewel u aan de maatschappelijke druk weinig kunt veranderen, kan de juiste voeding wel degelijk verlichting brengen en

middeltjes

De acht beste infusies tegen darmgas

Luister naar dit artikel Dankzij de eigenschappen die deze infusies hebben om lucht in de darmen te verminderen, kunnen ze helpen om het ongemak dat darmgas veroorzaakt te verzachten. Om