Is suiker verslavend?

Is suiker verslavend?

Luister naar dit artikel

We weten allemaal wel dat teveel suiker niet goed voor ons is. Maar toch blijven we het massaal eten. De vraag is natuurlijk, waarom? Suiker activeert de hersenen op een speciale manier, waardoor het een verslavende werking heeft. De onderstaande video legt uit hoe dit werkt:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Antibiotica zijn zinloos bij griep
Next 8x eten voor een betere nachtrust

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Pijn onder ribben: Oorzaken en behandelingen

Luister naar dit artikel Meestal is pijn onder de ribben niet ernstig en kan het veroorzaakt worden door een mild gezondheidsprobleem, zoals brandend maagzuur of een verrekte spier. Als de

Overig

Let op: deze commerciële lipstickmerken bevatten chemicaliën en metalen die u ernstig kunnen schaden

Luister naar dit artikel De perfecte tint lippenstift kan een outfit compleet maken. We hebben allemaal een lade vol met onze favoriete kleuren voor elk seizoen, en niets is beter

Overig

6 Dingen die er met je lichaam gebeuren als je warm water op een lege maag drinkt elke ochtend! Nummer 3 zal je blij mee zijn!

Luister naar dit artikel De meeste mensen drinken een kopje koffie of thee na het wakker worden. Maar bijna niemand drinkt warm water, toch? Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks