Duitse klokkenluider constateert DNA-besmetting tot 354 keer de aanbevolen limiet in het BioNTech-Pfizer-vaccin

Duitse klokkenluider constateert DNA-besmetting tot 354 keer de aanbevolen limiet in het BioNTech-Pfizer-vaccin

Luister naar dit artikel

De Duitse bioloog Jürgen O. Kirchner repliceert de bevindingen van de Amerikaanse wetenschappers Kevin McKernan en Phillip Buckhaults en heeft ook enorme niveaus van DNA-besmetting gevonden in flesjes van het BioNTech-Pfizer mRNA-vaccin dat wordt ingezet in het thuisland van het vaccin, Duitsland. Hoewel het buiten Duitsland gewoonlijk het ‘Pfizer’-vaccin wordt genoemd, is het vaccin in feite ontwikkeld door het Duitse bedrijf BioNTech, waarvan BioNTech de legale fabrikant is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Terwijl Pfizer het mRNA produceert voor de Amerikaanse levering van het eindproduct, is BioNTech zelf verantwoordelijk voor de productie van het mRNA voor de EU-levering in samenwerking met Europese onderaannemers. Voor de kwestie van DNA-besmetting lijkt dit echter geen verschil te hebben gemaakt.

Kirchner waarschuwde al in 2022 voor het eerst voor het probleem van DNA-besmetting van het BioNTech-vaccin in het boek Die mRNA-Maschine – ‘The mRNA Machine’ – dat hij publiceerde onder het pseudoniem David O. Fischer. Het boek bevat een heel hoofdstuk over ‘De DNA-besmetting van BioNTech’s mRNA-vaccin en de risico’s ervan’ en citeert documenten van de European Medical Agency die het probleem onderkennen zonder het te kwantificeren.

Ondertussen heeft Kirchner echter zelf vijf ongeopende flesjes met het BioNTech-vaccin aangeschaft en voor analyse voorgelegd aan het laboratorium in Maagdenburg van professor Brigitte König van het Universitair Ziekenhuis van Leipzig. De resultaten van de analyses van prof. König zijn samengevat in de onderstaande tabel. Prof. König ontdekte een enorme DNA-besmetting, tot 354 keer hoger dan de limiet van 10 nanogram per dosis, aanbevolen door de WHO en van toepassing in de EU. Net als Kevin McKernan vond ze ook volledige resterende bacteriële plasmiden. De plasmiden worden gebruikt in het industriële productieproces van het mRNA (‘proces 2’), dat in dit opzicht verschilt van het proces waarmee batches vaccins werden geproduceerd voor de klinische proeven met het medicijn (‘proces 1’).

De tabel is een bewerking van de brief van Kirchner van 9 augustus aan de Duitse toezichthouder, het Paul Ehrlich Instituut (PEI), waarin wordt opgeroepen tot “de onmiddellijke terugtrekking van BioNTech’s Comirnaty mRNA-vaccin van de markt” vanwege de DNA-besmetting. (De brief is toegevoegd aan de brief van Kirchner van 16 september aan de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, die hier beschikbaar is.)

In dezelfde brief van 9 augustus bekritiseerde Kirchner ook het Paul Ehrlich Instituut omdat het er niet in was geslaagd adequate kwaliteitscontrole op het vaccin uit te voeren voordat partijen werden goedgekeurd voor vrijgave. Zoals opgemerkt in de brief, en ook aangestipt in mijn eerdere artikelen hier, hier en hier, is de PEI verantwoordelijk voor de batchvrijgave van het BioNTech-Pfizer-vaccin, niet alleen voor Duitsland maar voor de hele EU.

Onder verwijzing naar een van de eigen publicaties van de PEI merkt Kirchner in het bijzonder op dat deze de zuiverheid van de vaccinoplossing niet test:

In plaats daarvan wordt een ‘visuele inspectie’ uitgevoerd, waarbij de gebruikelijke standaard, waarbij naar de vaccinoplossing op een witte en op een zwarte achtergrond wordt gekeken, alleen ruwe verontreinigingen kunnen worden geïdentificeerd: bijvoorbeeld als er een insect in het vaccin valt wanneer de flesje werd gevuld. DNA- of eiwitverontreiniging kan op deze manier niet worden geïdentificeerd. Het lijkt erop dat de vereiste tests van de zuiverheid van de oplossing systematisch niet zijn uitgevoerd.

In een interview met de Duitse editie van de Epoch Times merkt Kirchner op dat hoewel de PEI geen geavanceerde tests heeft uitgevoerd op verontreinigingen van het BioNTech-vaccin – ook al had de EMA het risico op DNA-besmetting in het industriële productieproces al geïdentificeerd – zij dergelijke tests wel vereisen voor het Novavax COVID-19-vaccin, dat is gebaseerd op meer traditionele recombinante eiwittechnologie:

Een vaccin [Novavax] dat heel puur geproduceerd kan worden, werd getest op besmetting en het mRNA-vaccin, dat helemaal niet puur geproduceerd kan worden voor massaconsumptie, dat is niet getest. Je moet je dus afvragen: waarom is dat?

Zoals ik al eerder heb geschreven, bestaat er een langdurige samenwerkingsrelatie tussen de Duitse toezichthouder – het Paul Ehrlich Instituut – en de firma BioNTech. Er worden nu vragen gesteld over die samenwerking.

Bronnen: The Daily Sceptic

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Genetische manipulatie van bodemmicroben laat milieu alarmbellen afgaan
Next Hoe myocarditis het stille schandaal van de COVID-19-vaccinatie werd

About author

redactie
redactie 4586 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Arts spreekt zich uit over vaccins. Is dit de echte reden dat er aluminium aan wordt toegevoegd?

Luister naar dit artikel Aluminium wordt als hulpstof toegevoegd aan vaccins en zorgt ervoor dat ze ons immuunsysteem beter bereiken waardoor de werkzaamheid wordt verhoogd, zo stelt het RIVM. Volgens

Vaccinaties

Indiase medicijnfabrikant zoekt goedkeuring voor noodgebruik voor Covid-19-vaccin met 3 doses, aangeprezen als ‘s werelds eerste ‘genetisch gemanipuleerde plasmide-DNA’-vaccin

Luister naar dit artikel Een Indiase medicijnfabrikant heeft een Emergency Use Approval (EUA) aangevraagd voor zijn Covid-19-vaccin, dat wordt toegediend in een regime van drie doses. Het bedrijf beweert dat

Onderzoek

Yale-studie: Vaccinaties gerelateerd aan hersenaandoeningen

Luister naar dit artikel Wetenschappers van de Yale School of Medicine en het Penn State College of Medicine hebben een zorgwekkende relatie tussen vaccinaties en hersenaandoeningen bij kinderen ontdekt. Steun Health