Het nieuwe medicijn van Merck om COVID te behandelen veroorzaakt gevaarlijke virusmutaties

Het nieuwe medicijn van Merck om COVID te behandelen veroorzaakt gevaarlijke virusmutaties

Luister naar dit artikel

Onderzoekers onthulden dat het nieuwste COVID-medicijn van Merck coronavirusmutaties veroorzaakt in de lichamen van nietsvermoedende patiënten. Het is behoorlijk alarmerend dat COVID in slechts een paar uur na het doorbreken van een menselijke cel 10.000 replicaties van genetische codering kan genereren. Elke replicatie vergroot de kans dat het virus een replica voortbrengt die onnauwkeurig is en waarschijnlijk nog destructiever.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het onderliggende probleem bij het vertrouwen op het nieuwste medicijn van Merck om COVID te behandelen, is dat dit nieuwe medicijn opzettelijk de genetische codering van het virus verandert, waardoor de kans op een daaruit voortvloeiende mutatie die de menselijke gezondheid in gevaar brengt, groter wordt. De corporate brass van Merck heeft contact opgenomen met verschillende wetenschappers, waaruit bleek dat het medicijn van het bedrijf mogelijk mutaties kan veroorzaken die het coronavirus uiteindelijk een grotere bedreiging voor de menselijke gezondheid maken.

Maakt het medicijn van Merck het moeilijker om COVID te behandelen?

Het COVID-medicijn van Merck, Lagevrio genaamd, werd met spoed op de markt gebracht ondanks interne bezorgdheid dat het mogelijk schadelijke mutaties in het menselijk lichaam kan veroorzaken. Helaas lijkt de drang om Lagevrio op de markt te brengen een ander voorbeeld van prioriteit geven aan de winst van Big Pharma boven de gezondheid en het welzijn van de mens.

Onderzoekers in zowel de Verenigde Staten als Groot-Brittannië luiden de noodklok en benadrukken hoe Lagevrio mutaties veroorzaakt bij COVID-patiënten die potentieel negatief kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. Hoewel Lagevrio de ernst van COVID-symptomen kan verminderen, creëren daaropvolgende mutaties die het gevolg zijn van het medicijn ook de mogelijkheid voor COVID om veel krachtiger en overdraagbaarder te worden.

Wat is de wetenschap achter Lagevrio?

Hoewel de woordenstroom van de farmaceutische industrie intimiderend is, is het onze burgerplicht om onze epidemiologische “denkkappen” op te zetten om een volledig begrip te krijgen van wat de brouwsels van Big Pharma doen met de menselijke gezondheid. Lagevrio van Merck richt zich op het coronavirus door te proberen de onderliggende genetische codering te veranderen. De daaruit voortvloeiende mutaties in menselijke cellen creëren echter het potentieel om onbedoeld de creatie van COVID-varianten aan te moedigen die nog schadelijker blijken te zijn voor de menselijke gezondheid of zelfs hyperbesmettelijk zijn.

Op de datum van deze publicatie onthullen virale monsters afkomstig van tientallen patiënten dat er significante mutaties zijn die zich ontwikkelen in de nasleep van het gebruik van Lagevrio. De daaruit voortvloeiende mutaties maken het volkomen duidelijk dat er een inherent risico is verbonden aan het blindelings accepteren van Big Pharma’s nieuwste in het laboratorium gemaakte brouwsels om een virus te behandelen dat het immuunsysteem van het menselijk lichaam zelf kan afweren.

Lagevrio komt naar uw plaatselijke ziekenhuis

Lagevrio werd eind 2021 officieel toegelaten in de Verenigde Staten. Het gebruik van het middel reikt echter tot ver buiten de grenzen van de Verenigde Staten. De bedrijfsleiders van Merck hebben de handpalmen van de Chinese autoritaire regering gesmeerd en de weg geëffend voor het gebruik van de drug in het hele dystopische land. Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat landen over de hele wereld Lagevrio graag omarmen voor gebruik in hun ziekenhuizen, spoedeisende hulpcentra en andere medische voorzieningen waar COVID-patiënten worden behandeld.

Blijf op de hoogte, want er worden de komende maanden en jaren meer details onthuld over de mogelijke gevaren van Lagevrio, inclusief de werkzaamheid (of het gebrek daaraan).

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De lange criminele geschiedenis van Pfizer onthult hoe 'het volgen van de wetenschap' een vreselijk idee kan zijn
Next MONUMENTAAL-interview zorgt ervoor dat een historische piek in oversterfte onder jongeren mainstream wordt

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Als je op DIT punt van je voet drukt, voordat je naar bed gaat, gebeurt er DIT met je lichaam.

Luister naar dit artikel Nu zo vele Nederlanders aan slapeloosheid lijden, zou het niet geweldig zijn dat we gewoon maar op een knop hoeven te drukken en in slaap zouden

Overig

Medewerkster farmaceutische industrie krijgt spirituele ontwaking

Luister naar dit artikel Gwen Olsen was voorheen werkzaam voor Big Pharma maar gebruikt haar eigen ervaring en kennis nu om de mensen de waarheid te vertellen over de corrupte

Overig

Gebruik geen gember als u in een van DEZE medische omstandigheden verkeert!

Luister naar dit artikel Je bent zeker al op de hoogte van de vele geneeskrachtige eigenschappen van gember, en de gunstige effecten van het gebruik ervan in tal van behandelingen.