De lange criminele geschiedenis van Pfizer onthult hoe ‘het volgen van de wetenschap’ een vreselijk idee kan zijn

De lange criminele geschiedenis van Pfizer onthult hoe ‘het volgen van de wetenschap’ een vreselijk idee kan zijn

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Er wordt vaak gezegd dat het volgen van de wetenschap de weg naar vooruitgang is. Wetenschap is in minder dan een paar eeuwen tijd uitgegroeid tot onze burgerlijke religie. Als je echter goed kijkt naar de staat van dienst van op wetenschap gebaseerde bedrijven zoals Pfizer, zul je zien dat een strikte naleving van de wetenschap feilbaar is.

In het najaar van 2021 beweerde Albert Bourla, de CEO van Pfizer, dat professionals in de medische industrie gewillig verkeerde informatie verspreidden die ten onrechte kritiek leverden op het vax-verhaal van zijn bedrijf. Bourla ging zelfs zo ver dat hij de veronderstelde verspreiding van halve waarheden beschreef als crimineel, maar gemakshalve zag hij Pfizers eigen criminele verleden over het hoofd.

Vertrouwen in de wetenschap kan een kostbare vergissing zijn

Zet de tv aan, bezoek een reguliere nieuwswebsite of ga in gesprek met een collega, en je zult waarschijnlijk veel lof horen voor onder meer Pfizer en Moderna. De farmaceutische industrie wordt simpelweg aanbeden omdat de massa’s de traditionele religie grotendeels hebben verlaten en zich tot de wetenschap wenden als geschikte vervanging. Helaas is de burgerreligie van de wetenschap gebouwd op desinformatie,  en kale leugens.

Volg bij twijfel het spoor van het geld. Big Pharma geeft prioriteit aan het maximaliseren van aandeelhouderswaarde boven het bevorderen van de menselijke conditie. Verdiep je eens in Pfizer en je zult zien dat het een geschiedenis van corruptie en fraude heeft.

Kortom, Pfizer en Moderna zijn niet onze redders in deze tumultueuze tijden. Om de situatie nog ijler te maken, is dat de ijzeren driehoek van het Congres, de speciale belangengroepen van het Amerikaanse bedrijfsleven en regelgevers van de overheid Big Pharma in staat stelt te doen wat het wil met minimale beperkingen.

Big Pharma betaalt miljoenen om te lobbyen bij het Congres om wetgeving te beïnvloeden

Het is duidelijk dat Pfizer en zijn collega Big Pharma-boeven de ringweg hebben veroverd door politieke donaties met zacht geld. Big Pharma zal blijven lobbyen bij het Congres om de wetgeving te beïnvloeden en regelgeving te verminderen die een hap uit de allerbelangrijkste bottom line haalt.

Misschien is het tijd om politici in de zak van Big Pharma tot de orde te roepen en in plaats daarvan degenen te steunen die zachte gelddonaties weigeren en opkomen tegen de corruptie.

Verandering begint op lokaal niveau

Zoals Albert Bourla, CEO van Pfizer, opmerkte, begon de kritiek op zijn bedrijf toen een kleine groep artsen en andere medische professionals de aandacht vestigden op de inhoud van de COVID-injectie van het bedrijf. Bourla heeft niet bewezen dat dergelijke kritiek desinformatie vormt. De ironie is dat Pfizer de entiteit is met een bewezen strafblad.

De kleine groep artsen en andere medische professionals die dapper naar voren stapten om Pfizer te ondervragen, hoeft niet bang te zijn als Bourla in de aanval gaat. Integendeel, deze strijders voor gerechtigheid zouden moeten verdubbelen, wat benadrukt hoe Pfizer meer dan $ 215 miljoen betaalde om rechtszaken te schikken die voortkwamen uit de defecte hartkleppen die bijna 700 voortijdige sterfgevallen veroorzaakten. Critici van Pfizer zouden ook het woord moeten verspreiden over hoe het bedrijf meer dan $ 10 miljoen heeft uitgegeven om claims te schikken dat het bedrijf niet openhartig was bij het zoeken naar goedkeuring van federale toezichthouders om zijn mechanische hartklep te verkopen.

We zouden nalatig zijn om niet te vermelden dat de experimentele medicatie van Pfizer die in 1996 aan 200 kinderen in Nigeria werd gegeven, 11 doden en een litanie van nadelige gezondheidsresultaten veroorzaakte, waaronder hersenbeschadiging. De moraal van dit verhaal is dat de strijd tegen Big Pharma verwant is aan een hedendaagse David versus Goliath.

Breng het nieuws over het criminele verleden van Pfizer naar buiten, verenig u tegen zakelijke tirannen zoals Pfizer, en de underdog zal zegevieren.

Bronnen: Childrenshealthdefense.org

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Tandinfecties veroorzaken kanker, neurologische en auto-immuunziekten

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De macht van Big Farma: artsen negeren het helende effect van gezonde voeding

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je regelmatig sojaproducten consumeert!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Schokkend: Vergelijking van sterfgevallen door medische behandeling, vitamines, en alle Amerikaanse oorlogen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat