BREEK: gelekte DoD-gegevens onthullen CATASTROFISCHE hoeveelheid COVID-vaccinatie verwondingen onder militair personeel

BREEK: gelekte DoD-gegevens onthullen CATASTROFISCHE hoeveelheid COVID-vaccinatie verwondingen onder militair personeel

Luister naar dit artikel

In een historische getuigenis presenteerde een advocaat uit de Verenigde Staten onlangs gegevens en eerstelijnsinformatie van een groep klokkenluiders afkomstig van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD).
De onthullingen omvatten alarmerende veiligheidssignalen over de mRNA COVID-shots van Pfizer en Moderna, waaronder een verontrustende toename van miskramen en andere bijwerkingen die verband houden met deze medicijnen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


ONTHULD: Amerikaanse militaire dienstleden lijden aan alarmerende toename van miskramen, hartschade, neurologische problemen in verband met verplichte COVID-prikken

Tijdens een panel van 24 januari 2022, bijeengeroepen door senator Ron Johnson, sprak advocaat Thomas Renz namens Amerika’s Frontline Doctors en een groep klokkenluidende militaire artsen, waarin hij verklaarde dat de Amerikaanse regering ernstige veiligheidssignalen negeert met betrekking tot de COVID-shots die de mannen en vrouwen die het land dienen worden opgedrongen.
Volgens gegevens die door Renz zijn gedeeld, is het afgelopen jaar het aantal miskramen en kankerdiagnoses onder Amerikaanse militairen met 300 procent gestegen in vergelijking met het vijfjaarlijks gemiddelde. Bovendien wijzen DoD-klokkenluidersgegevens op een toename van 1.000 procent in neurologische problemen.

“Onze soldaten worden verwond, er wordt op ze geëxperimenteerd en soms zelfs gedood”, zegt Renz botweg.

DoD-klokkenluider en senior vluchtchirurg van het Amerikaanse leger, luitenant-kolonel Long – getuigde onder ede en de bescherming van de Military Whistleblower Protection Act – meldde ook dat ze gevaccineerde Amerikaanse militaire piloten aan de grond moest houden vanwege de symptomen van myocarditis, wat zou kunnen leiden tot dodelijke hartfalen in de lucht. Haar maatregelen en zorgen werden echter “genegeerd” door het leger.
Klik hier om de getuigenis van 24 januari zelf te bekijken.
Trouwens, DIT is hoe lang het duurt voordat nieuwe, op bewijs gebaseerde bevindingen in de klinische praktijk worden toegepast
Voor de mensen die opletten, blijven er nieuwe gegevens, rapporten en bevindingen komen die de daadwerkelijke veiligheid en werkzaamheid van deze mRNA COVID-shots rechtstreeks in twijfel trekken. Veel van dit nieuws wordt onderdrukt, gebagatelliseerd of besmeurd door de reguliere media en ‘volksgezondheid’-functionarissen.
Natuurlijk is een andere eeuwenoude tactiek om de wetenschappers en medische experts die deze bevindingen rapporteren, te belasteren, evenals de publieke figuren die een platform durven aanbieden om deze informatie te delen (kijk maar naar wat er is gebeurd met mensen zoals Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone en podcaster Joe Rogan, die momenteel een groter publiek trekt dan CNN).
Maar de kritisch denkende persoon zou snel op deze vraag moeten komen: als het Amerikaanse publiek zo snel zou zijn om zeer gepubliceerde en ervaren experts zoals Dr. Malone en Dr. McCullough, of zelfs klokkenluiders zoals Amerikaanse militaire artsen, in diskrediet te brengen, waarom zou het publiek dan zo blindelings vertrouwen op de andere experts die geliefd zijn bij het nieuws? En als een beroep op autoriteit sowieso algemeen wordt erkend als logische drogredenen (wat ze zijn), waarom worden mensen dan beschaamd en bekritiseerd omdat ze experts uitdagen?
Houd dit in gedachten als u weloverwogen beslissingen neemt voor uzelf en de gezondheid van uw gezin. Er is niets mis met het zoeken naar bronnen en aanbieders die u vertrouwt, maar laat niemand u wijsmaken dat het stellen van vragen op de een of andere manier verkeerd is of ‘anti-vax’. Houd een open geest, nodig scepsis uit en vertrouw op je instinct.

Dit is ook een goede gelegenheid om een veelgehoord feit te vermelden:

Het duurt gemiddeld 17 jaar voordat nieuwe evidence-based bevindingen in de klinische praktijk worden toegepast. Zoals een artikel uit 2015 van BMC Psychology het stelt: “Zelfs deze sombere schatting geeft een onrealistisch rooskleurige projectie weer, aangezien slechts ongeveer de helft van de evidence-based praktijken ooit wijdverbreid klinisch gebruik bereikt.”
Met andere woorden, het kan tientallen jaren duren voordat de gegevens die nu worden ontdekt over mogelijke veiligheidsproblemen met de COVID-shots volledig aan het licht komen en veranderingen in de volksgezondheidsmaatregelen teweegbrengen. Dit wordt nog verergerd door het feit dat de COVID-shots snel zijn gemaakt, klinische onderzoeksgegevens niet volledig zijn vrijgegeven en mRNA-technologie nog nooit eerder op deze manier bij mensen is gebruikt.
En mensen die legitieme zorgen en vragen hebben over deze injecties, moeten gewoon in een hokje worden geplaatst als “anti-vax”?
Blijf waakzaam. Kijk hoe media en overheidsfunctionarissen het verhaal proberen te beheersen. Zorg voor jezelf. Je bent niet gek omdat je nieuwsgierig bent.
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous NIEUWE studie onthult dat COVID-prik ongewenste veranderingen in de menselijke fysiologie veroorzaakt
Next Zeer virulente hiv-variant ontdekt die in Europa circuleert

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: “In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven”

Luister naar dit artikel In België wordt onderzoek gedaan naar het verdachte overlijden van de 1-jarige Milow uit Westrozebeke. De ouders denken dat het jongetje is gestorven als gevolg van

Vaccinaties

9 redenen om griepprik te vermijden

Luister naar dit artikel Je hebt waarschijnlijk de push van artsen opgemerkt – elk jaar – voor mensen om de griepprik te krijgen. En om eerlijk te zijn, dit is

Vaccinaties

HPV-vaccins zijn gevaarlijk. Deze nieuwe documentaire toont het voor eens en altijd aan

Luister naar dit artikel HPV-vaccins zoals Cervarix en Gardasil brengen meisjes over de hele wereld schade toe. Dat terwijl de mainstream media blijven volhouden dat ze veilig en effectief zijn.