Big Pharma bereidt al vaccins voor de volgende wereldwijde pandemie

Big Pharma bereidt al vaccins voor de volgende wereldwijde pandemie

Luister naar dit artikel

Nu Pfizer en Moderna hebben aangetoond hoe winstgevend een vaccinbedrijf kan zijn tijdens een wereldwijde pandemie, haasten farmaceutische bedrijven zich over de hele wereld om zich voor te bereiden op ofwel een heropleving van mutant COVID-19, of misschien een nieuw virus, zoals dr. Anthony Fauci. en anderen toegeven dat SARS-CoV-2 misschien is ontsnapt uit een Chinees laboratorium, in plaats van uit het wild te komen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In een op maandag gepubliceerd rapport wees Bloomberg op de inspanningen van GlaxoSmithKline, dat investeert in zijn vaccinactiviteiten om de volgende pandemie voor te zijn, en tegelijkertijd doorgaat met de ontwikkeling van de volgende generatie COVID-19-vaccins (aangezien zijn internationale productiecapaciteit het een voorsprong geeft bij de catering aan de derde wereld).

Het is slechts de laatste aanwijzing dat de steun van president Biden voor een WTO-voorstel om af te zien van IP-bescherming voor COVID-vaccins voornamelijk lipservice is, en dat de farmaceutische industrie er alles aan zal doen om dit te stoppen.

Bovendien is GSK in gesprek met de Britse regering om naast de productie meer van haar vaccinontwikkelings- en onderzoekscapaciteiten aan land te brengen, aldus Roger Connor, hoofd vaccins van het bedrijf. Deze laboratoria zullen worden uitgerust met “vaccintechnologieën om dodelijke virussen van de toekomst aan te pakken”, zei hij in een interview. Momenteel zijn de belangrijkste R & D-vaccinhubs van Glaxo gevestigd in België, Italië en de VS.

“Wanneer elke regering haar evaluatie na afloop van deze pandemie uitvoert, zullen ze gaan nadenken over productie binnen hun eigen grenzen, of in ieder geval binnen hun eigen regio,” zei Connor. We willen “in de toekomst mogelijkheden creëren om in het land te produceren en vaccins te ontwikkelen.”

GSK en zijn hedgefondsondersteuners, waaronder Paul Singer’s Elliott Management, zijn bezig met het afbouwen van de divisie consumentengezondheid van het bedrijf volgend jaar en verlaten de biofarma- en vaccinwapens, bedrijven die Connor beschrijft als de ‘kroonjuwelen’ van het bedrijf.

Of de volgende pandemie nu de vogelgriep of ebola is, Connor zegt dat GSK voorbereid zal zijn: “We hebben een van de breedste technologieplatforms van elk vaccinbedrijf”, zei hij. Om je voor te bereiden op een toekomstige pandemie: “moet je een afwerking hebben, je moet bulk hebben, je moet een technologische keuze hebben, je moet een R & D-engine hebben die heel goed aansluit op de academische wereld, op het toezicht van de overheid op virusevolutie, en GSK brengt al die dingen. ”

Het beste scenario voor GSK zou natuurlijk zijn dat de huidige COVID-prikproeven tegen het einde van het jaar tot goedkeuring leiden, waardoor er voldoende tijd overblijft om de enorme internationale markt voor de volgende generatie vaccins aan te boren, een voorstel dat zou vereisen om niet af te zien van bescherming voor vaccins indien ze falen.

GSK en zijn partner Sanofi zijn van plan om de komende weken geavanceerde onderzoeken te starten met meer dan 37.000 mensen, met meerdere formuleringen van het vaccin om beter te beschermen tegen varianten zoals die voor het eerst werden aangetroffen in Zuid-Afrika en India. De onderzoeken zullen voornamelijk buiten de VS plaatsvinden en gericht zijn op regio’s met hogere infectiepercentages om “alle kans te geven om de proef succesvol te maken”, zei Connor.

“Ja, er zijn anderen die op korte termijn meer aan Covid verdienen”, zei Connor. “Als we echter kijken naar de algehele portefeuille, innovatie en huidige activa die we hebben, denken we dat deze sterker is dan die van wie dan ook en op dit moment enigszins is ondergewaardeerd.”

Zelfs vóór COVID stegen de vaccininkomsten van het bedrijf, na een stijging van 50% in een periode van vier jaar. Het gordelroosvaccin Shingrix is een van de grootste producten van het bedrijf en Connor zegt dat er nog andere blockbusters in de pijplijn zitten, waaronder de Respiratory Syncytial Virus-shots voor oudere volwassenen en zwangere moeders, beide in geavanceerde onderzoeken.

Samenvattend: iedereen die wil investeren in een bedrijf dat goed gepositioneerd is om de volgende pandemie te bestrijden, zou GSK eens moeten bekijken.

Bronnen: Zero Hedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous CDC onderzoekt meldingen van hartontsteking bij jonge ontvangers van Covid-vaccins
Next Onderzoekers bestuderen het voorkomen van kanker en diabetes met de Chileense maquibes

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Welke ziekten worden veroorzaakt door resistente bacteriën?

Luister naar dit artikel Multiresistente bacteriën, die ongevoelig zijn voor meerdere antibiotica, kunnen zeer uiteenlopende infecties veroorzaken: urineweginfecties, longontstekingen, huidinfecties, diarree en infecties van de bloedbaan (bloedvergiftiging). Het soort bacterie

Vaccinaties

Ingeënt maar toch besmettelijk voor anderen ?!?

Luister naar dit artikel Merkte jij het laatst misschien ook wel,je was net bij je ouders geweest die hun griepinjectie hadden gehad en je voelt je wat huiverig,snotterig. Steun Health

Nieuws

Historische doorbraak: Hennepolie in Brazilië goedgekeurd voor behandeling van kanker

Luister naar dit artikel Cannabis was lange tijd illegaal in Brazilië. Daar is nu verandering in gekomen dankzij twee moeders, een Amerikaanse en een Braziliaanse, en het cannabisproduct Real Scientific