Meer onderzoek koppelt een slechte darmgezondheid aan ernstige Covid-19

Meer onderzoek koppelt een slechte darmgezondheid aan ernstige Covid-19

Luister naar dit artikel

Numerous studies have shown a connection between poor gut health and severe covid-19. Research done in clinical trials has shown that probiotics can ease symptoms of covid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Recently researchers have found a gut-lung connection. After looking at more than 1,000 patients infected with coronavirus, those with gastrointestinal (GI) symptoms had worse outcomes than patients without GI symptoms. This was done by Rush University medical center in Chicago.

Out of all the patients evaluated, 22.4% reported one GI symptom, most commonly nausea and vomiting. Another study with patients admitted to Standford health care found that 31.9% of patients had GI symptoms when they were admitted.

Bronnen: Organic Lifestyle, ASM

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Een komende COVID-catastrofe - Ernstige waarschuwing van een vaccinontwikkelaar
Next Johnson & Johnson richt zich vervolgens op pasgeborenen, zuigelingen en zwangere vrouwen voor COVID-vaccinonderzoeken

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Corruptie van het peer-review- en publicatieproces: "Follow the Silence"

Luister naar dit artikel Wetenschap wordt niet gedaan door consensus, het is geen stemming. “Historisch gezien was de claim van consensus het eerste toevluchtsoord van schurken; het is een manier

Onderzoek

Blinde darm toch niet zo nutteloos als gedacht

Luister naar dit artikel Tot nu toe werd de blinde darm altijd als een nutteloos orgaan beschouwd. Daarom wordt het uiteinde ervan, de appendix, ook gewoon verwijderd bij een ontsteking.

Onderzoek

De Nieren genezen met natriumbicarbonaat (zuiveringszout!)

Luister naar dit artikel Natriumbicarbonaat is niet alleen een uitstekend middel voor natuurlijke chemotherapie, omdat het O2 niveaus door verhoogde alkaliteit aan de cellen verhoogt, maar het is ook een