Bijkomende schade? CDC geeft toe dat COVID-lockdowns een golf van psychische problemen bij kinderen veroorzaakten

Bijkomende schade? CDC geeft toe dat COVID-lockdowns een golf van psychische problemen bij kinderen veroorzaakten

Luister naar dit artikel

Terwijl het COVID-adviesteam van Joe Biden het verhaal begint te spinnen voor Amerikanen om een zeer strikte landelijke lockdown voor maximaal zes weken te accepteren ‘omdat de wetenschappers het zeggen’, heeft de CDC een nogal pijnlijke ‘wetenschap’ ontketend die de bijkomende schade blootlegt die tirannieke lockdowns veroorzaken en hebben veroorzaakt onder de jongste leden van onze samenleving … die niet eens kunnen stemmen om ‘de zwervers eruit te gooien’ die hen in deze situatie hebben gebracht.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Verstoringen van het dagelijks leven tijdens de pandemische lockdowns, angst om COVID-19 op te lopen en sociaal isolement eisen allemaal hun tol van de geestelijke gezondheid van kinderen, suggereert een rapport dat donderdag is vrijgegeven door de Centers for Disease Control and Prevention.

Het rapport, dat is gebaseerd op informatie van een subgroep van ziekenhuizen in 47 staten, “biedt tijdige surveillancegegevens over de geestelijke gezondheid van kinderen in de context van de COVID-19-pandemie.”

Aangezien pandemische mitigatietechnieken werden geïmplementeerd in verschillende mate van tirannie, afhankelijk van de politieke oriëntatie van de gouverneur, steeg het gemiddelde wekelijkse aantal bezoeken aan de spoedeisende hulp van kinderen om redenen van geestelijke gezondheid.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Vergeleken met 2019 is het aandeel bezoeken aan de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen van 5–11 jaar en van 12–17 jaar met ongeveer 24% en respectievelijk 31% gestegen.

cdcdc

Zoals de bovenstaande grafiek laat zien, is het aandeel van aan geestelijke gezondheid gerelateerde ED-bezoeken onder kinderen in het ergste geval met 66% gestegen, van 1.094 per 100.000 tijdens 14-21 april 2019 tot 1.820 per 100.000 tijdens 12-18 april 2020

“Veel psychische stoornissen beginnen in de kindertijd en de bezorgdheid over de geestelijke gezondheid in deze leeftijdsgroepen kan worden verergerd door stress die verband houdt met de pandemie en abrupte verstoringen van het dagelijks leven in verband met verzachtende inspanningen, waaronder angst voor ziekte, sociaal isolement en onderbroken verbondenheid met school. ”Stelt het rapport.

Ondertussen “ontbreekt het de meerderheid van de (spoedeisende hulpafdelingen) aan voldoende capaciteit om pediatrische geestelijke gezondheidsproblemen te behandelen, waardoor mogelijk de vraag toeneemt naar systemen die al ernstig worden belast door de COVID-19-pandemie.”

Het zou aanzienlijk erger kunnen zijn, omdat, zoals de onderzoekers opmerken, veel bezoeken voor geestelijke gezondheidszorg plaatsvinden buiten de eerstehulpafdelingen, “deze gegevens onderschatten waarschijnlijk het werkelijke aantal bezoeken aan geestelijke gezondheidszorg.”

Ter herinnering, de WHO heeft onlangs meegedeeld dat nationale lockdowns geen optimale manier waren om het virus te bestrijden … maar het lijkt erop dat Dr. Osterholm en zijn soortgenoten niet in staat zijn om de effecten van de tweede orde op de sociale orde te overdenken.

Vermoedelijk zien de ‘wetenschappers’ die aandringen op lockdowns de verslechtering van de geestelijke gezondheid van kinderen slechts als bijkomende schade op de weg naar controle.

Bronnen: Zero Hedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chemische stoffen in uw woonkamer veroorzaken diabetes
Next Uw darmmicrobioom kan verband houden met dementie, de ziekte van Parkinson en MS

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Geconstateerde bijwerkingen statines topje ijsberg

Luister naar dit artikel Statines worden voorgeschreven om hart- en vaatziekten te voorkomen. Critici beweren al jarenlang dat ze voor meer ellende dan heil zorgen. Uit een analyse van zogenaamde

Onderzoek

ADHD-medicijnen gelinkt aan psychose-risico bij kinderen, jonge volwassenen te verdubbelen

Luister naar dit artikel Een type veelgebruikte medicatie voorgeschreven om aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) te behandelen, is in verband gebracht met een hoger risico op psychose. Een studie suggereert dat

Nieuws

Toch maar niet dagelijks puree uit zakje

Luister naar dit artikel Nestlé trekt zijn aanbeveling in om dagelijks een portie Maggi-aardappelpuree uit een zakje te consumeren. Het voedingsmiddelenconcern haalt de misleidende claims van de verpakkingen na kritiek