The road so far: De eerste mijlpaal is in zicht!

The road so far: De eerste mijlpaal is in zicht!

Luister naar dit artikel

Sinds we vorig jaar begonnen aan onze overstap naar Telegram voor de verspreiding van onze artikelen in plaats van via onze Facebook pagina, en we op 1 januari 2020 deze overstap ook daadwerkelijk hebben gemaakt, komt onze eerste doelstelling in zicht van 1000 abonnees die ons volgen via ons Telegram Kanaal.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Terwijl ik dit schrijf staat de teller op 995 abonnees op het Health Bytes kanaal en ook het healthbytes chatkanaal voor discussies staat al op 100+ leden.

 

De strategie werkt

Al sinds het moment van overstap op 1 januari zagen we al dat hoewel we in termen van aantallen nog heel erg klein zijn op Telegram met bijna 1000 leden terwijl we 34.000+ volgers hebben op Facebook, de respons op onze artikelen via Telegram vele malen hoger lag dan dat wij zien op Facebook. Met andere woorden, een kleine 1000 leden genereert op dit moment even veel lezers op een artikel als Facebook met 34.000 leden. Daar zijn we uiteraard heel erg blij mee, maar het laat ook zien hoe erg Facebook het bereik afknijpt!

Bovenstaande samen met het herposten van oudere artikelen op Facebook zorgt voor veel meer bezoekers op de website en tevens voor een snelle aanwas van nieuwe lezers die ons zijn gaan volgen via Telegram. We blijven dit dan ook zeker voor heel 2020 nog zo doen en verwachten dat ons bereik via Telegram tegen het einde van 2020 zal zijn verdriedubbeld, wat het moment zal zijn om opnieuw te evalueren of promotie via Facebook nog steeds nuttig is, of dat we onze energie beter kunnen steken in alternatieve social media zoals VK, Minds, Mastodon en MeWe(Die dan hopelijk hun betaalproblemen hebben opgelost en ook andere betalingen dan creditcards kunnen verwerken zodat we daar ook een aanwezigheid kunnen gaan opzetten.)

We zijn gericht op de toekomst

De afgelopen jaren van 2016 tot nu zijn voor ons echt een eyeopener geweest in termen van hoe zeer de grote Tech bedrijven zoals Facebook, Google en Twitter content manipuleren, censureren en zelfs blokkeren. We gaan daarom ook stevig inzetten op alternatieve media en zeggen Big Tech vaarwel, want zelfs al komen ze op hun schreden terug(kwestie van tijd) dan nog hebben de afgelopen jaren ons geleerd dat het een slechte zaak is om puur op de platformen van deze giganten te vertrouwen.

Daarom zijn we druk bezig ons eigen hoekje in te richten met de software van Mastodon(Twitter alternatief), bouwen we verder op onze Telegram kanalen en zijn we druk bezig zelf een portaal voor de alternatieve media uit de grond te stampen. Allemaal mooie en vooral ook spannende projecten die allemaal in de loop van dit jaar het levenslicht gaan zien.

Dat zal uiteindelijk onherroepelijk resulteren in steeds minder activiteit op de platformen van Big Tech dus het advies blijft met ons mee te gaan naar Telegram, waar u ons en nog heel veel andere alternatieve media kanalen kunt volgen. Wilt u weten wie er allemaal op Telegram zitten? Hieronder vind u een overzicht van kanalen die wij hebben gevonden:

Allereerst onze sites, die vindt u op:

World Unity: https://t.me/worldunity_me
Health Bytes: https://t.me/health_bytes
Naturotheek: https://t.me/naturotheek
Natuurlijf: https://t.me/natuurlijf

Wie zijn er nog meer op Telegram

JDreport
Naast ons(*kuch*) is dit 1 van de beste alternatieve media websites en actief op telegram via
https://t.me/jdreport

Time 2 Wakeup
Nieuws en informatie die de MSM verzwijgt en negeert! via:
https://t.me/time_2_wakeop

Fenixx Nieuws
Nog een relatief nieuwe outlet van alternatief (rechts) nieuws. Zeer actief en dat ook op Telegram via
https://t.me/fenixxnieuws

Alex Jones
Kent u hem nog? Alex Jones, de man die van vrijwel ieder social platform is verbannen? Nou die is dus gewoon te volgen via Telegram! op
https://t.me/infowarsalexjones 

Infowars
Het officiële kanaal van Infowars, de website van Alex Jones via:
https://t.me/InfoWarsChannel

Infowars Live
Het grootste Infowars kanaal op Telegram via:
https://t.me/infowarslive

NL Nieuws
Voor al uw dagelijkse MSM nieuws uit Nederland kunt u ook op Telegram terecht en dan bij NL Nieuws via https://t.me/NL_nieuws

Basisinkomen
Alle nieuwtjes, opinies en artikelen over het Basisinkomen volgt u via:
https://t.me/ubichannel

Alternative News
Voor alternatief nieuws uit het buitenland kunt terecht bij het Alternative News Network via https://t.me/Altnewsnetwork

Met bovenstaande bronnen voor alle soorten nieuws van MSM tot Alternatief tot Health maakt u van Telegram in een handomdraai uw favoriete bron voor nieuws. Stap daarom nu over en voeg ons toe! Breek de macht van Big Tech, zoals Facebook, Twitter en Youtube en ga censuur vrij met Telegram

Toevoegen is heel eenvoudig:

Stap 1 installeer Telegram op uw apparaat(Dat gaat via de Appstore voor Apple gebruikers, de Google playstore voor Android gebruikers of via de Telegram Website voor PC/Laptop. https://telegram.org)

Stap 2 Klik op bovenstaande link(s) en wordt lid.

Stap 3 Lekker nieuws lezen 🙂

 

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Veel voorkomende maagzuurmedicijnen gekoppeld aan een fatale gezondheidstoestand, plus oplossingen
Next Artsen claimen tweede patiënt genezen van HIV

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

Luister naar dit artikel Zesduizend gezondheidsexperts over de hele wereld hebben zich aangesloten bij een nieuwe beweging tegen een nieuwe lockdown nu we een tweede golf van coronavirus over de

Nieuws

Jongen (2) met hersentumor geneest door cannabis (video)

Luister naar dit artikel Een vader, wiens zoontje leed aan een hersentumor, heeft onthuld dat hij hem cannabisolie heeft gegeven tegen de pijn. Het jongetje is nu volledig genezen. Cash

Nieuws

Heeft U Het Smerige Geheim Van Amandelen Al Ontdekt?

Luister naar dit artikel Er bestaat geen twijfel over het feit dat amandelen ooit een van de gezondste voedingsmiddelen op aarde waren; er zijn vele voordelen voor de gezondheid van