Hoe maak je geneeskrachtige knoflook honing? Nou zo dus!

Hoe maak je geneeskrachtige knoflook honing? Nou zo dus!

Luister naar dit artikel

Knoflook is een algemeen keuken kruid met vele medicinale toepassingen. Het kan helpen bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, en het kan helpen infecties van de sinussen op te lossen. Uitwendig kan het worden gebruikt tegen huidinfecties. Voor chronische zorg, helpt knoflook bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel en bij hoge bloeddruk. Het is ook nuttig om malaria te behandelen en het vergroten van de immuniteit tegen AIDS. Het staat ook bekend als een de-ontwormingsmiddel. Ik herinner me dat mijn opa het in poedervorm nam tegen alles.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Verse knoflook is de meest potent voor medicinaal gebruik, maar ik ben gewoon niet een van die mensen die een rauw teentje aankan. De eerste keer dat ik probeerde een rauwe hele knoflook teen te eten was in Belize. Een van de bewoners nam het en suggereerde dat ik het ook moest proberen. Te sterk voor mij! Ik heb liever de mijne fijn gehakt in kleine hoeveelheden, gekookt, of verwerkt tot knoflook honing.

Het is heel eenvoudig om knoflook honing voor medicinaal of culinair gebruik te maken. Gewoon een hele bol knoflook hakken: Pel en snipper de knoflook. Hakken helpt voor de vrijlating van Allicine, de meest krachtige chemische stof in knoflook. Allicine wordt gecreëerd wanneer Allin reageert met het enzym allinase, dat wordt geactiveerd wanneer de knoflook wordt gehakt of geplet. Nadat uw teentjes klaar zijn, leggen we ze in een schone pint pot. Dek af met honing. Ik gebruikte rauwe wilde bloemenhoning. Het duurt een lange tijd voor de honing te sijpelen door alle fijngehakte teentjes, dus giet langzaam.

De volgende stap is om de pot af te dekken en de naam en datum te noteren en deze in een kast te plaatsen voor 2 tot 4 weken. U kunt de honing met of zonder knoflook gebruiken aan het einde van deze tijd. De houdbaarheid van knoflook honing is 3 maanden. U kunt deze honing nemen door de lepel ervan per dag te eten of toevoegen aan thee als u last heeft van hoesten, verkoudheid of een zere keel.

Ik hou ervan om een koolsalade dressing met knoflook honing te maken. U kunt het ook eens te proberen. Hier is wat u nodig heeft:

3 eetlepels kruiden-azijn van uw keuze
3 eetlepels Olijf of Kokosolie
2 tot 3 eetlepels knoflook honing
1/4 theelepel mosterdzaad
1/4 theelepel selderij zaad
1/4 theelepel peper

Meng de bovenstaande door elkaar en dek het af met 4 kopjes geraspte kool en 1 kopje geraspte wortel. gedurende husselen en koelen 2 uur voor het opdienen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit ongelooflijke kleine apparaat maakt het smerigste water in de wereld Drinkbaar!
Next 6 redenen waarom een goede nachtrust belangrijk is

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Olijfolie verbinding ‘doodt kankercellen in 30 minuten

Luister naar dit artikel Onderzoekers ontdekten dat een bepaalde verbinding die in olijfolie zit, verbluffende resultaten heeft bij het doden van kankercellen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

middeltjes

Eet een theelepel van DIT en je zal snel in slaap vallen. Slapeloosheid is verleden tijd!

Luister naar dit artikel Miljoenen mensen worden elke avond geconfronteerd met slaapproblemen of lijdt aan slapeloosheid. Het is verre van een gemakkelijke taak om regelmatig moeite te hebben om in

middeltjes

Hoe Snurken te verminderen met een eenvoudig sapje!

Luister naar dit artikel Een van de beste manieren om de nachtrust te ruïneren van uw partner of in extreme gevallen zelfs van uzelf in bed is door het snurken.