Hoe maak je geneeskrachtige knoflook honing? Nou zo dus!

Hoe maak je geneeskrachtige knoflook honing? Nou zo dus!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Knoflook is een algemeen keuken kruid met vele medicinale toepassingen. Het kan helpen bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, en het kan helpen infecties van de sinussen op te lossen. Uitwendig kan het worden gebruikt tegen huidinfecties. Voor chronische zorg, helpt knoflook bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel en bij hoge bloeddruk. Het is ook nuttig om malaria te behandelen en het vergroten van de immuniteit tegen AIDS. Het staat ook bekend als een de-ontwormingsmiddel. Ik herinner me dat mijn opa het in poedervorm nam tegen alles.

Verse knoflook is de meest potent voor medicinaal gebruik, maar ik ben gewoon niet een van die mensen die een rauw teentje aankan. De eerste keer dat ik probeerde een rauwe hele knoflook teen te eten was in Belize. Een van de bewoners nam het en suggereerde dat ik het ook moest proberen. Te sterk voor mij! Ik heb liever de mijne fijn gehakt in kleine hoeveelheden, gekookt, of verwerkt tot knoflook honing.

Het is heel eenvoudig om knoflook honing voor medicinaal of culinair gebruik te maken. Gewoon een hele bol knoflook hakken: Pel en snipper de knoflook. Hakken helpt voor de vrijlating van Allicine, de meest krachtige chemische stof in knoflook. Allicine wordt gecreëerd wanneer Allin reageert met het enzym allinase, dat wordt geactiveerd wanneer de knoflook wordt gehakt of geplet. Nadat uw teentjes klaar zijn, leggen we ze in een schone pint pot. Dek af met honing. Ik gebruikte rauwe wilde bloemenhoning. Het duurt een lange tijd voor de honing te sijpelen door alle fijngehakte teentjes, dus giet langzaam.

De volgende stap is om de pot af te dekken en de naam en datum te noteren en deze in een kast te plaatsen voor 2 tot 4 weken. U kunt de honing met of zonder knoflook gebruiken aan het einde van deze tijd. De houdbaarheid van knoflook honing is 3 maanden. U kunt deze honing nemen door de lepel ervan per dag te eten of toevoegen aan thee als u last heeft van hoesten, verkoudheid of een zere keel.

Ik hou ervan om een koolsalade dressing met knoflook honing te maken. U kunt het ook eens te proberen. Hier is wat u nodig heeft:

3 eetlepels kruiden-azijn van uw keuze
3 eetlepels Olijf of Kokosolie
2 tot 3 eetlepels knoflook honing
1/4 theelepel mosterdzaad
1/4 theelepel selderij zaad
1/4 theelepel peper

Meng de bovenstaande door elkaar en dek het af met 4 kopjes geraspte kool en 1 kopje geraspte wortel. gedurende husselen en koelen 2 uur voor het opdienen.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Dit ongelooflijke kleine apparaat maakt het smerigste water in de wereld Drinkbaar!
Next 6 redenen waarom een goede nachtrust belangrijk is

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Experts zeggen dat het drinken van DIT sapje rugklachten tegen gaat. GEWELDIG!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

De tien beste natuurlijke decongestiva

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Één drankje dat vet weg Spoelt! Recept door Dr Oz

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat