Hoe Snurken te verminderen met een eenvoudig sapje!

Hoe Snurken te verminderen met een eenvoudig sapje!

Luister naar dit artikel

Een van de beste manieren om de nachtrust te ruïneren van uw partner of in extreme gevallen zelfs van uzelf in bed is door het snurken. We weten allemaal hoe belangrijk het is om de juiste hoeveelheid slaap te krijgen, en als je constant gewekt of wakker gehouden wordt door uw partners snurken; is het niet alleen frustrerend, maar op de  lange termijn zal het uw gezondheid en uw relatie schaden.
snoringjuice


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wat het snurken kan veroorzaken.

Een van de dingen die bijdraagt aan het snurken is overtollig slijm. Indien u de hoeveelheid slijm dat zich opstapelt in de keel en neus passagiers kunt verminderen, zal het de de luchtwegen bevrijden, wat  snurken kan verminderen of misschien zelfs helemaal voorkomen.
Een van de eenvoudigste en tevens meest aangename manieren om dit te bereiken is door het maken van een sapje en hieronder vindt u een recept dat wij u aanraden om uit te proberen op ofwel uzelf of uw partner om het nachtelijke lawaai te stoppen.

Ingrediënten

2 appels
2 Wortelen
¼ van een citroen
1 Gember stengel
Onthoud, dat indien mogelijk alle ingrediënten biologisch moeten zijn.
Er zijn tal van voedingsmiddelen die erom bekend staan om het feit dat ze het snurken erger maken. Deze zijn onder andere:
– Het overmatig drinken van alcohol.
– Het eten van te veel chocolade.
– Het eten van te veel gebakken voedsel.
– Het eten van voedsel dat zwaar wordt bestoven met bloem.
– Het eten van te veel bewerkt voedsel.
Door het elimineren van deze voedingsmiddelen of op zijn minst het nuttigen ervan  zo veel mogelijk terug te dringen, en in plaats daarvan vers bereide sappen te drinken die rauwe ingrediënten bevatten, zult u merken dat minder last heeft van slijm en vernauwingen van de luchtwegen, en dat het zal helpen om snurken te verlichten, terwijl het tevens u op het goede spoor houdt voor een gezonde holistische levensstijl.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 4 Oude Elixers voor gezondheid en de jeugd
Next Nieuwe app geeft blinden zicht terug

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Gooi uw bril! maar weg, dit één ingrediënt middeltje zal u helpen uw gezichtsvermogen te verbeteren met 97%!

Luister naar dit artikel De ogen zijn de meest blootgestelde orgaan en tegelijkertijd het meest gebruikte orgaan. Als je een bril je draagt, weet je hoe moeilijk het kan gaan

middeltjes

De geneeskrachtige werking van basilicum met Recept

Luister naar dit artikel Dit Welriekende en geneeskrachtige kruid hoorde oorspronkelijk thuis in India. Daarvandaan werd het 1000 jaar geleden door monniken via het Midden-Oosten naar Europa gebracht. Tegenwoordig wordt basilicum ik

middeltjes

40 dingen die je met baking soda kunt doen

Luister naar dit artikel Dat je heerlijke koekjes kunt bakken met baking soda, dat wist ik … maar dat het zo multifunctioneel in gebruik is wist ik zeker niet. Baking