Zelfs artsen zijn geschokt: kokosolie doodt 93% van de kankercellen in de dikke darm! (VIDEO)

Zelfs artsen zijn geschokt: kokosolie doodt 93% van de kankercellen in de dikke darm! (VIDEO)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Darmkanker een van de meest bekende en meest voorkomende vormen van kanker, ondanks het feit dat er vele natuurlijke behandelingen bestaan waarop deze sluipende aandoening onder controle kan worden gehouden zijn de gezondheidsinstanties nog steeds van mening dat er onvoldoende studies dit feit ondersteunen.

Helaas, is de (gekochte) wetenschap vandaag de dag nog steeds de belangrijkste factor binnen de farmaceutische industrie en het grootste deel van het onderzoek is erop gericht door toedoen van de farmaceutische bedrijven op hun financieel gewin, niet op de gezondheid van de mens.

Maar dit betekent niet dat er geen uitstekende en belangrijke onderzoeken zijn gepubliceerd in tijdschriften met een sterke invloed.

Onderzoeken van de Universiteit van Australië toonde aan dat laurinezuur (50% aanwezig in kokosolie) meer dan 93% van de dikke darm kanker cellen kan vernietigen in het menselijk lichaam binnen 48 uur na de behandeling.

Laurinezuur beschadigd kankercellen, zodat in de tussentijd oxidatieve angst wordt veroorzaakt in hen. Laurinezuur kan aanvullend worden gevonden in moedermelk en vertegenwoordigt onverzadigde vetten die het immuunsysteem versterken en heeft ook antimicrobiële eigenschappen.

De laatste onderzoeken hebben aangetoond dat het vet in kokosolie, anders dan tegen kanker nuttig is bij de behandeling en preventie van osteoporose, galblaas ziekte, diabetes, ziekte van Crohn en virale ziekten zoals hepatitis C en herpes.

Ook is aangetoond dat kokosolie de bijwerkingen van chemotherapie kan verminderen en de kwaliteit van leven bij kankerpatiënten sterk kan verbeteren.

Bekijk de video hieronder en vergeet niet om te delen met je vrienden!

https://vimeo.com/83094404


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Bereid Gember op de oude manier en voorkom kanker, behandel artritis, verlaag het cholesterolgehalte en krijg een lagere bloedsuikerspiegel!
Next Bestrijd eenvoudig pigmentvlekken met deze producten.

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Zij had het antwoord op kanker… Maar artsen wilden niet luisteren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Het duidelijk verband tussen wortelkanaalbehandelingen en borstkanker

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Sterke link tussen genetisch gemodificeerd voedsel en 22 ziektes. Onderzoekers komen tot alarmerende conclusies

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat