Bevestigd: Abortus lichaamsdelen groep geeft toe dat ze kloppende harten en volledig intacte babyhoofden “geoogst” hebben van abortussen van Planned Parenthood

Bevestigd: Abortus lichaamsdelen groep geeft toe dat ze kloppende harten en volledig intacte babyhoofden “geoogst” hebben van abortussen van Planned Parenthood

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Abortus in de 21ste eeuw heeft weinig te maken met vrouwen die een keuze maken. Abortus is een gestroomlijnde industrie die vrouwen dwingt tot gruwelijke medische procedures die hun welzijn en langdurige geestelijke gezondheid uitbuiten. De abortusindustrie is een moderne Auschwitz geworden, waar babyorganen, ledematen, hersenen en harten worden geoogst en gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en experimenten.

Biotechbedrijven hebben vrouwen nodig om ervan overtuigd te zijn dat abortus een empowerment is, omdat de biotechbedrijven de lichaamsdelen gebruiken van baby’s om onderzoek te doen. In New York en Illinois hebben wetgevers onlangs vastgesteld dat baby’s tot hun geboorte geen rechten hebben, waardoor het voor biotechbedrijven gemakkelijker wordt om volwassen organen van voldragen baby’s te oogsten.

Biotech-bedrijven willen ‘rauw foetaal weefsel’ inclusief hele babyhoofden

Tijdens hoorzittingen gaf de CEO van het biotechbedrijf StemExpress toe dat het bedrijf achter foetale harten en intacte foetale hoofden aan gaat. StemExpress werkt met Planned Parenthood om foetale lichaamsdelen te leveren aan medische onderzoekers. In een voorlopige hoorzitting zei de CEO van StemExpress dat het hoofd van de baby soms aan de romp is bevestigd of dat het kan worden “weggetrokken” van de rest van het lichaam. In de undercovervideo’s laten abortusartsen zien dat er een grote vraag is naar ‘ruw foetaal weefsel’. Breekbaar hersenweefsel wordt vaak verzonden in een ‘heel calvarium’ en intact gehouden met het hoofd van de baby.

Tijdens hoorzittingen was StemExpress ook betrokken bij het gebruik van een Langendorff-perfusie, die een techniek beschrijft die wordt gebruikt voor het verkrijgen van een kloppend hart. StemExpress gaf toe dat ze dit hartweefsel leverden aan onderzoekers van Stanford University. Deze macabere opnames geven aan dat de organen van de baby worden uitgesneden tijdens illegale gedeeltelijke abortussen. Vrouwen worden misbruikt door abortusmensen omdat hun baby’s met geweld levend worden geboren, zodat hun organen kunnen worden geoogst voor bepaalde onderzoeksbehoeften.

Deze onthullingen zouden niet zijn uitkomen zonder het moedige werk van undercover-onderzoeksverslaggevers, David Daleiden en Sandra Merritt van het Center for Medical Progress. Deze moedige zielen gingen undercover en namen gesprekken op tussen corrupte California Planned Parenthood-executives en orgaan-hongerige biotech-vertegenwoordigers die de handel in en de verkoop van foetale lichaamsdelen bespraken. Na het blootleggen van de operatie, werden de onderzoeksjournalisten vervolgd. Ze worden momenteel belast met 15 aanklachten van illegaal opnemen van vertrouwelijke informatie. Hoewel ze gewelddadige, gruwelijke daden en de misdaadhandel van foetale lichaamsdelen hebben blootgelegd, zijn zij degenen die worden aangeklaagd!

Terwijl de hoorzittingen tegen de dappere Daleiden en Merritt doorgaan, worden degenen die betrokken zijn bij de gruwelijke, illegale handel in foetale lichaamsdelen verder blootgesteld. Undercover-video’s onthullen niet alleen de motieven van de orgaanhandelaar, maar ook hun illegale, gruwelijke acties en manipulatief gedrag. De abortusindustrie wordt blootgesteld voor wat het is – een gruwelijk modern Auschwitz. Het is tijd om de waardigheid van vrouwen en mannen te herstellen en het menselijk leven te beschermen tegen kwaadaardige orgaanhandelaren en de industrieën die hunkeren naar de organen van dode baby’s.

Bronnen:

LifeSiteNews.com


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Eenvoudige en natuurlijke zelfgemaakte remedie voor keelpijn
Next Magnesium: het perfecte supplement voor mensen met fibromyalgie

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Slecht dieet oorzaak blindheid jongen van 14

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Waarom zijn er geen artsen die Kurkuma voorschrijven als het zo therapeutisch is?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Artsen: Stop onmiddellijk met Het Voeden van HotDogs aan uw kinderen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat