Alternatieve geneeswijzen en natuurlijke remedies worden aan alle kanten onderdrukt – En wij gaan daar wat aan doen!

Alternatieve geneeswijzen en natuurlijke remedies worden aan alle kanten onderdrukt – En wij gaan daar wat aan doen!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een paar maanden geleden maakte Google een wijziging in hun algoritme waardoor alle alternatieve gezondheidswebsites zover omlaag worden gedrukt dat ze vrijwel onzichtbaar zijn geworden en in plaats daarvan krijgt u slechts nog de door Big Pharma goedgekeurde bronnen te zien. Het is de laatste slag in de strijd om de waarheid en we zijn aan het winnen. De geest is uit de fles en het volk wakker. Het is niet voor niets dat ruim een derde van kankerpatiënten kiest voor een alternatieve behandeling.

Naast Google is ook Facebook druk bezig het bereik van alternatieve gezondheidswebsites zo veel mogelijk af te knijpen en als dat niet werkt te verwijderen van het platform. Dat is al een tijd gaande en wij gaan niet wachten tot wij de volgende zijn. Afgeknepen in ons bereik worden we al meer dan twee jaar, maar nu is de kraan echt op de druppelstand gezet en dus zijn wij net als voor al onze andere websites op zoek gegaan naar alternatieven die zowel beter voor u zijn als voor ons, en dat alternatief hebben we gevonden!

Aan het einde van het jaar stoppen wij in de huidige vorm met Facebook, kom met ons mee want we willen u niet kwijt!telegram

Zoals u waarschijnlijk al wel weet(We schreeuwen het online van de daken!) zijn we aan het overstappen naar groenere weiden en menen wij naast een ander platform ook een veel beter platform voor u te hebben gevonden. Het heet Telegram en hoewel deze app bekend staat als een soort “Whatsapp” (en dat is het ook, want het kan alles dat Whatsapp ook kan, maar dan met een veel betere beveiliging van uw privacy) biedt het ook de mogelijkheid om publieke kanalen op te zetten, en daar hebben wij gretig gebruik van gemaakt. Tweede voordeel is dat in tegenstelling tot Whatsapp, Telegram werkelijk op alles werkt. Of u nu een tablet, een laptop, desktop of een smartphone gebruikt u kunt Telegram erop zetten. Voor Laptop en Desktop is er ook nog eens een versie voor ieder besturingssysteem, dus of u nou een Apple fan bent op MAC of IOS, een Android gebruiker, of zweert bij linux of gewoon de doorsnee Windows gebruiker, Telegram is er voor uw favoriete besturingssysteem en uiteraard gratis en voor niets!

Kortom, u kunt ons gewoon volgen via Telegram en dat heeft de volgende voordelen:

  • U krijgt een notificatie(als u daarvoor kiest) op uw apparaat als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd.
    Geen gezoek meer op de site, of u afvragen of Facebook u wel een notificatie stuurt of dat u bij het percentage afgeknepen volgers hoort. Ieder bericht staat voor u klaar en u krijgt daar een melding van, tenzij u dat zelf uitzet. U zit achter het stuur en u bepaald hoe u het nieuws aangeleverd krijgt!
  • U krijgt alleen artikelen van ons. Geen reclame of artikelen van verschillende websites, op het Health Bytes kanaal ziet u alleen artikelen van Health Bytes en ook geen irritante reclame tussendoor zoals dat op Censuurbook wel het geval is. Voor al onze websites is er een apart kanaal. Dus resulteert dat in een schoner overzicht van artikelen en dit hebben wij zo opgezet voor al onze websites. Wij garanderen op weekdagen dagelijks minimaal 4 nieuwe artikelen per website, soms wat meer afhankelijk van hoeveel nieuws er te melden is.
  • Geen herhaalde posts. Waar u op Facebook op onze pagina’s artikelen meermaals voorbij zou kunnen zien komen(Omdat Facebook het bereik afknijpt) is dat op telegram niet nodig wat resulteert in een veel schoner overzicht en minder irritatie voor u en minder werk voor ons.
  • Elk kanaal is doorzoekbaar. Het wordt dus een stuk gemakkelijker een artikel te vinden wat is gepubliceerd ook als dat al een tijdje geleden is, u kunt er gewoon op zoeken. Probeer dat eens op een Facebook pagina!
  • We zijn niet alleen op Telegram. Naast onze kanalen zijn ook de topsites van JDreport en Fenixx al aanwezig met hun eigen kanalen op Telegram! Wij voorzien, met het oog op hoe fijn Telegram werkt voor zowel ons als voor onze lezers, dat het er alleen maar meer gaan worden in de nabije toekomst.

Ons kunt u vinden op:

World Unity: https://t.me/worldunity_me
Health Bytes: https://t.me/health_bytes
Naturotheek: https://t.me/naturotheek
Natuurlijf: https://t.me/natuurlijf

Toevoegen is heel eenvoudig:

Stap 1 installeer Telegram op uw apparaat(Dat gaat via de Appstore voor Apple gebruikers, de Google playstore voor Android gebruikers of via de Telegram Website voor PC/Laptop.)

Stap 2 Klik op bovenstaande link(s) en wordt lid.

Stap 3 Lekker nieuws lezen 🙂

Extra Tip:

Zoals we aan begin van dit artikel al aangaven drukt Google alle alternatieve gezondheidswebsites zover omlaag dat ze vrijwel onzichtbaar zijn geworden en in plaats daarvan krijgt u slechts nog de door Big Pharma goedgekeurde bronnen te zien. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar niet blij mee bent. We raden u dan ook aan over te stappen op een betere zoek server, namelijk Duckduck Go! Beter voor uw privacy en eerlijke zoekresultaten. Wij zijn al een tijdje over en het bevalt uitstekend.

We hopen dat u samen met ons het Internet terug wilt gaan pakken van de grote Big Tech monopolisten en met ons overstapt naar Telegram, Duckduck Go en we zo deze tech tirannen stap voor stap buiten spel gaan zetten!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Siliciumrijk mineraalwater is een veilige, effectieve manier om aluminium uit uw lichaam te verwijderen
Next Duitse studie: alarmerende niveaus van gevaarlijke kunststoffen in kinderlichamen

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Vaak voorgeschreven antibiotica kunnen leiden tot hartproblemen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Suikerachtige westerse diëten voeden nieuw ontwikkelde superbacterie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Gluten: Keuringsdienst van Waarde slaat de plank mis

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat