Hoe de bloeddruk snel te verlagen zonder medicijnen en hun bijwerkingen te vermijden

Hoe de bloeddruk snel te verlagen zonder medicijnen en hun bijwerkingen te vermijden

Luister naar dit artikel

Hypertensie treedt op wanneer de bloeddruk van een persoon hoger is dan 140/90 mmHg. Het kan van nature worden behandeld, of met medicijnen, maar de laatste heeft vaak zijn eigen bijwerkingen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze aandoening komt vaak voor en verschijnt vaak zonder symptomen of tekenen te vertonen, maar kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals pijn, krampen in de benen, slapeloosheid, duizeligheid, abnormale hartslag en zelfs de dood.
Maar voor al diegenen die hun hele leven lang geen drugs en medicijnen willen gebruiken, bieden we verschillende natuurlijke oplossingen voor het probleem.

Methode 1: ACV en baking soda

Meng een eetlepel appelciderazijn met 1/8 theelepel baking soda en wat water. Drink het meteen, tweemaal daags. Appelazijn bevat veel calcium, kalium, magnesium en andere voedingsstoffen die de slagaderwanden beschermen. Zuiveringszout reguleert de bloeddruk en de pH-niveaus van het lichaam.

Methode 2: bananen

Bananen bevatten veel kalium, dat de natriumspiegels reguleert en de bloeddruk normaliseert. Je moet dagelijks 2 bananen consumeren om je optimale gezondheid te behouden.

Methode 3: citroensap

Pers een citroen in een glas water en consumeer het dagelijks op een lege maag, voor het ontbijt. Citroenen hydrateren het lichaam, ontspannen de bloedvaten, beschermen de wanden van bloedvaten en zorgen voor een hoog gehalte aan tal van vitamines en kalium.

Methode 4: Knoflook

Knoflook is een van de gezondste voedingsmiddelen op de planeet en het reguleert effectief cholesterol en bloeddruk.

Het bevat zwavelverbindingen, zoals diallyldisulfide, diallyltrisulfide en allicine, die van nature de productie van stikstofoxide stimuleren. Je zou dagelijks 2 teentjes rauwe knoflook moeten consumeren.

Hier zijn enkele extra tips die u helpen de bloeddruk onder controle te houden:

Eet gezond eten
Oefen regelmatig
Vermijd alcohol en sigaretten
Beperk de dagelijkse limiet van cafeïne
Vermijd zout

Bronnen:

articles.mercola.com
www.naturalhealthyways.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoe arteriële plaque te verminderen, op te lossen en om te keren
Next Genees je knieën en herbouw botten en gewrichten

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

5 natuurlijke manieren om binnen 1 dag van een koortslip af te komen!

Luister naar dit artikel Er zijn weinig dingen irritanter en gênanter dan een dikke vette koortslip. Zeker als je een afspraak hebt of plannen hebt van het weekend. Maar wees

middeltjes

Elf natuurlijke anti-depressiva

Luister naar dit artikel Het welvarende Nederland lijdt al enige jaren aan een depressieplaag. We worden pillenslikkers en therapeutenverslaafden. “Hoe gaat het?” “Mijn psycholoog zegt dat het veel beter gaat.”

middeltjes

Drink een glas Rijst Water en zie wat gebeurt er met je lichaam – Je zult versteld staan

Luister naar dit artikel Ik denk niet dat iemand echt het rijst water drinkt na het koken van onze rijst. Nou, dit is waarschijnlijk omdat we niet weten dat dit