31 verloren gewaande en vergeten natuurlijke remedies (Video)

31 verloren gewaande en vergeten natuurlijke remedies (Video)

Luister naar dit artikel

Inheemse Amerikanen hadden een diep begrip van natuurlijke remedies en gebruikten deze in hun dagelijks leven. Het ding over kruidengeneesmiddelen is dat bijna iedereen bekend is met paarse zonnehoed als een antibioticum, aloë als een huidveredelingsmiddel en een plaatselijke verdoving en de wilgenschors als een pijnstiller.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In vergelijking met de behandelingen en inzichten die werden ontdekt en gebruikt door de Native American geneeskunde, is dit slechts basiskennis.

Hieronder staat een lijst met unieke Noord-Amerikaanse bomen, bloemen, vruchten en planten die worden gedefinieerd door Indiaanse stammen die meestal vertrouwden op hun geweldige voordelen. Nadat je hebt ontdekt hoe effectief deze oude geneeswijzen kunnen zijn, zul je zeker de video opslaan.

 

 

 

https://youtu.be/64TAP5kieHk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Moet je je longen reinigen? Natuurlijke manieren om uw ademhalingsgezondheid te verbeteren
Next 7 dingen die met je lichaam gebeuren als je suiker opgeeft (video)

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Zie er Jonger uit In 5 minuten: Dit Natuurlijk gezichtsmasker laat Plastische Chirurgen sprakeloos achter!

Luister naar dit artikel Vandaag zullen we het recept met twee natuurlijke ingrediënten van de zelfgemaakte anti-rimpel gezichtsmasker onthullen, dat letterlijk alle tekenen van veroudering weet te elimineren! Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks

middeltjes

krachtige siroop voor het smelten van nierstenen

Luister naar dit artikel Iedereen die ooit problemen heeft gehad met nierstenen weet dat het een zeer pijnlijke aandoening is, vooral wanneer de steen vast zit in de urinewegen, die

middeltjes

Ze wrijft elke ochtend een ijsklontje over haar gezicht voor dit ONGELOOFLIJKE resultaat!

Luister naar dit artikel Door het koude weer krijgt je huid helaas heel wat te verduren, zeker je gezicht. Niet alleen het weer, maar ook make-up en de verwarming kunnen