BREAKING: Big Pharma-bloeddrukmedicijnen aangetroffen met kankerverwekkende chemische stof; maar de FDA zegt, stop niet met het nemen van hen

BREAKING: Big Pharma-bloeddrukmedicijnen aangetroffen met kankerverwekkende chemische stof; maar de FDA zegt, stop niet met het nemen van hen

Luister naar dit artikel

Al jarenlang hebben we gewaarschuwd dat het bedrijfsmodel van Big Pharma een “herhalingsrecept” -scam is dat profiteert van ziekte en aandoeningen. We weten ook dat kanker een miljardenindustrie is die enorme winsten genereert uit de herhalingsaankopen van kanker “therapieën” zoals chemotherapie en radiotherapie. Nu komt er nieuws dat van een populair bloeddrukmedicijn verkocht door Novartis is bevonden met een kankerverwekkende chemische stof die bekend staat als “dimethylformamide.”


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Een apotheek waarschuwde de Food and Drug Administration dat het een chemische stof vond waarvan men dacht dat het kanker veroorzaakte in een veel gebruikte bloeddrukmedicatie, volgens een aanvraag van het federale agentschap”, meldt CNBC.

De medicijnen maken deel uit van een populaire klasse van voorgeschreven medicijnen die de FDA z stilletjes is begonnen terug te halen nadat ze hadden vastgesteld dat ze vol zaten met kankerverwekkende chemicaliën. Die geneesmiddelen zijn naar verluidt valsartan, losartan en irbesartan.

Nog verbazingwekkender is dat deze chemische besmetting werd ontdekt door Valisure, een online apotheek die in heel Amerika actief is. Valisure voert kennelijk contaminatietesten uit op de verschillende medicijnen die het verkoopt, en het heeft ontdekt dat valsartan, het bloeddrukmedicijn vervaardigd door Novartis, DMF (dimethylformamide) bevat, een stof waarvan bekend is dat het kanker kan veroorzaken.

Een apotheek die de producten op verontreinigingen test voordat ze ze in de handel brengen … zou de FDA dit niet moeten doen?

Hier is wat anders dat fascinerend is: Valisure is voor farmaceutische producten wat de Alternatieve health shops zijn voor voedingssupplementen en superfoods. Beide organisaties hebben eigen laboratoria die mass-spec-analyses gebruiken om de schone aard van de verkochte producten te waarborgen. Valisure zegt over zichzelf: “Wij zijn de enige apotheek die alle partijen van elke medicatie die we verkopen chemisch testen, zonder extra kosten.” In feite gebruiken het laboratorium van Valisure dezelfde instrumenten. In ons geval gebruiken we ICP-MS voor het testen van zware metalen en HPLC-MS-MS voor glyfosaat-, AMPA-, atrazine- en pesticidetests. Valisure gebruikt GC-MS, een gaschromatografieversie van massaspecificatie.

Beide zijn ISO-17025 geaccrediteerde laboratoria. Dit is waarom wanneer Valisure deze aankondiging uitbrengt over een kankerverwekkende stof in bloeddrukmedicatie, het mijn aandacht trekt.

In een persbericht van 15 maart beschreef Valisure hoe het medicijnen test op kankerverwekkende chemicaliën:

Valisure, de eerste online analytische apotheek, heeft aangekondigd dat het zijn testmogelijkheden heeft uitgebreid om monsters te screenen van alle partijen medicijnen die het afgeeft voor de kankerverwekkende verontreinigingen N-Nitrosodimethylamine (NDMA), N-Nitrosodiethylamine (NDEA) en N, N-dimethylformamide (DMF), het chemische oplosmiddel dat is betrokken bij de productie van deze onzuiverheden.

Als u voorgeschreven medicijnen inneemt, kunt u zichzelf nu kanker geven

Valisure heeft documenten bij de FDA ingediend en verzocht het bureau de besmette medicijnen terug te roepen. Op dit moment geven apotheken in heel Amerika deze medicijnen af aan patiënten van wie de artsen hebben gezegd dat ze een ‘bloeddrukprobleem’ hebben dat behandeling vereist.

Is het een verrassing dat u, zodra u begint met het nemen van voorgeschreven medicijnen voor één aandoening, snel een andere aandoening ontwikkelt die ook behandeling vereist? In dit geval veroorzaken bloeddrukmedicijnen kanker. Veel medicijnen tegen diabetes veroorzaken leverziekte en geneesmiddelen tegen kanker bevorderen meer kankertumoren. Statinegeneesmiddelen veroorzaken metabole stoornissen, hormoongeneesmiddelen veroorzaken kanker en osteoporose-geneesmiddelen veroorzaken in feite skeletaandoeningen. Herhalingsaankopen zijn eigenlijk het hele bedrijfsmodel van de farmakartels: niet alleen lossen hun medicijnen bijna nooit de onderliggende aandoening op die ze beweren te ‘behandelen’, ze veroorzaken zelfs dat uw lichaam geheel nieuwe gezondheidsproblemen ontwikkelt die extra (hoge- winst) voorgeschreven medicijnen nodig hebben.

Dit is hoe mensen op een tiental voorgeschreven medicijnen terechtkomen en elke dag slechter worden met metabole stoornissen, hartaandoeningen, kanker, Alzheimer en vermoeidheid. De medicijnen vernietigen hun gezondheid, maar dat is het bedrijfsmodel omdat het mensen terugbrengt naar hun artsen om om meer medicijnen te vragen. Verbazingwekkend genoeg hebben we nu een apotheek die medicijnen verkoopt en die een hoog veiligheidsniveau voor haar gebruikers eist. Zoals CNBC meldt:

Valisure vroeg om het medicijn terug te roepen en verzocht de FDA om herziening en een significante verlaging van de aanvaardbare inname van DMF van het huidige niveau van 8.800.000 nanogram naar minder dan 1.000 nanogram. De online apotheek zei dat het de kankerverwekkende chemische stof in valsartan had gevonden, geproduceerd door vijf bedrijven.

Ja, dat zijn vijf bedrijven. De huidige “toegestane” blootstelling van de FDA aan deze kankerverwekkende stof is 8.800 keer hoger dan wat deze apotheek denkt dat passend is. Dat is geen triviaal verschil. Ik durf te wedden dat de meeste mensen die deze medicijnen gebruikten geen idee hadden dat de FDA 8,800 keer hogere concentraties kankerverwekkende chemicaliën toestaat dan wat veilig zou kunnen zijn.

Om de lucratieve receptgeneesmiddelenmarkt te beschermen zei FDA-woordvoerder Jeremy Kahn: “Patiënten moeten hun bloeddrukmedicatie blijven innemen, zelfs als het wordt teruggeroepen totdat hun arts een vervangende of alternatieve behandeling biedt … Abrupt stoppen met een medicatie is riskant.”

Maar het nemen van een kankerverwekkende stof lijkt ook riskant, en waarom zijn de FDA-geneesmiddelen voor verontreinigende stoffen dat toch niet? Om exact dezelfde reden dat de Health Shops de taak van de FDA op het gebied van voedselveiligheidstests op zich heeft genomen, doet Valisure de taak van de FDA op het gebied van medicijnen. We zouden dit allemaal verbazingwekkend vinden. Waarom komt het neer op particuliere bedrijven die het werk doen dat de FDA zou moeten doen?

Vuile, smerige grondstoffen uit India en China – dit is wat je dure medicijnen te bieden hebben

Novartis ontkent zelfs niet dat de chemische stof trouwens in haar producten aanwezig is. Via CNBC:

In een verklaring aan CNBC zei een woordvoerder van Novartis dat het productieproces van het bedrijf in het algemeen geen gebruik maakt van DMF, maar het kan momenteel niet volledig uitsluiten dat sporen van DMF (binnen toepasselijke limieten) aanwezig kunnen zijn in materialen van andere leveranciers van geneesmiddelenstoffen. .”

Wat Novartis bedoelt met “Drug Substances-leveranciers” zijn chemische toeleveringsbedrijven in China en India, waar de meeste farmaceutische grondstoffen vandaan komen. (Toevallig is het ook waar de meeste synthetische vitaminechemicaliën vandaan komen, daarom is het consumeren van synthetische vitamines net zo giftig als het nemen van synthetische medicijnen.)

Met een paar zeldzame uitzonderingen zijn de Chinese kwaliteitscontrolesystemen vrijwel onbestaande. Dit is een land waar leveranciers van zuigelingenvoeding melaminepoeder voor melkpoeder vervangen, waardoor duizenden onschuldige baby’s effectief worden vermoord door hun nieren te vernietigen. China voerde de CEO van dat bedrijf af, maar alleen omdat het fiasco te luid was en internationale krantenkoppen haalde. Achter het gordijn leveren duizenden kleine chemische leveranciers synthetische moleculen aan de farmaceutische industrie, en kwaliteitscontrole is zo vreselijk slecht voor alles dat uit China komt, dat het hele land een reputatie heeft bij farmaceutische en voedselproducenten als de meest vervuilde, bulkmaterialen producent in de wereld. Zelfs biologische certificeerders vertrouwen China niet, en velen zijn van mening dat ‘organisch’ uit China een totale fraude is.

Verontreinigingen zijn wijdverspreid in bulkmateriaal uit China en India, daarom hebben we heel weinig grondstoffen uit China gevonden die als veilig of schoon kunnen worden beschouwd. Wat de situatie alleen maar erger maakt, is dat farmaceutische bedrijven alleen het bulkmateriaal controleren op het doelmolecuul dat zij denken te hebben gekocht, meestal met behulp van GC-MS of LC-MS. Als je doelmolecuul een massa heeft van bijvoorbeeld 186, dan voer je het voorbeeld uit en zoek je naar 186. Als het aanwezig is, gaat het materiaal meestal over. Het probleem met deze benadering is dat het bulkmateriaal kan zijn verontreinigd met onbekende chemicaliën en als u niet van tevoren weet of u die chemicaliën in uw massaspecificatiesysteem kunt scannen, heeft u geen idee dat ze aanwezig zijn.

Massaspecifieke instrumenten moeten van tevoren worden ingesteld om elke specifieke chemische stof te detecteren, en daarvoor moeten de instrumenten tegen chemische normen worden gebruikt, terwijl ion-fragmentatie, ionisatie, stroomsnelheden en andere factoren worden geoptimaliseerd. Als een treffend voorbeeld, op mijn nieuwste LC-MS-MS-instrument scant ik momenteel voedselmonsters voor zowel glyfosaat als AMPA (een afbraakmolecuul van glyfosaat). Om deze twee chemicaliën te detecteren, moet ik het instrument instellen om te scannen naar twee bovenliggende massa’s (168 voor glyfosaat en 110 voor AMPA) in negatieve modus, plus twee ion-fragmentovergangen / dochter-ionen voor elk. De glyfosaat-dochterionen, bijvoorbeeld, zijn 63 en 80. Als u niet over al deze informatie beschikt – en de juiste chemische kolom voor uw GC- of LC-systeem – kunt u helemaal geen contaminantenstof zien, vooral wanneer het alleen aanwezig is in concentraties van nanogram per ml (hetzelfde als delen per miljard).

Farmabedrijven draaien dus de hele dag door bulkmateriaal zonder de chemische verontreinigingen te zien omdat ze er niet naar op zoek zijn. (Een “vraag niet / vertel het niet” -benadering van “medische wetenschap.”) Het is slechts in de zeldzame gevallen wanneer een onafhankelijk bedrijf als Valisure zoekt naar specifieke chemicaliën dat de echte waarheid bekend wordt.

Is Big Pharma opzettelijk bloeddrukmedicatie aan het vervuilen met kankerchemicaliën?

Je zou denken dat het onmogelijk zou zijn voor een bedrijf als Novartis om niet de nodige tests uit te voeren om hun producten van kankerverwekkende chemicaliën te zuiveren. Zeker, Novartis heeft massaspecifieke instrumenten in hun eigen laboratorium voor kwaliteitscontrole, toch?

Natuurlijk doen ze dat. En het is erg moeilijk om je voor te stellen dat Novartis per ongeluk deze chemische stof door hun screening-inspanningen liet glijden. Dus het werpt de voor de hand liggende vraag op: passen Big Pharma-bedrijven opzettelijk hun voorgeschreven medicijnen aan met kankerverwekkende chemicaliën om herhalingsaantallen te vergroten?

De vraag zelf zal worden bespot als complottheorie, maar wat als het alleen maar hun bedrijfsmodel is? Big Tobacco gebruikte verslaving om mensen aan hun producten te binden om herhalingsaankopen te genereren. Ironisch genoeg kochten de tabaksfabrikanten ook paginagrote advertenties in het Journal of the American Medical Association, waarin ze aanhaalden hoe “artsen “Camel”meer aanbevolen dan welke andere sigaret dan ook.” Is het echt een kwestie van denken dat farmaceutische bedrijven bijna alles kunnen doen om hun winsten opdrijven ten koste van de gezondheid van hun eigen klanten op de lange termijn?

Onthoud: gezonde mensen gebruiken geen geneesmiddelen. Herhaalde zaken in de farmaceutische industrie zijn afhankelijk van het ziek houden van mensen. Kun je een betere manier bedenken om dat te bereiken dan je product aanvullen met chemicaliën die ziekte bevorderen? Wat hebben farmaceutische bedrijven al jaren hun producten aan ziekteverwekkende verontreinigende stoffen toegevoegd?

Als bloeddrukmedicaties gemaakt door Novartis en goedgekeurd door de FDA zijn doorspekt met kankerverwekkende chemicaliën, welke andere giftige chemicaliën kunnen dan op de loer liggen in andere geneesmiddelen die ook zijn goedgekeurd door de FDA?

De waarheid wordt verteld, ook al gebruik ik helemaal geen medicijnen, als ik dat deed, zou ik via Valisure.com kopen omdat ik weet dat ze op contaminanten testen. Dit is de eerste apotheek die ik eigenlijk toejuich voor hun inspanningen om goede wetenschap te gebruiken om schone producten te bevestigen. (Een “schoon” farmaceutisch product hoeft niet te betekenen dat het 100% veilig is, omdat het medicijn zelf behoorlijk giftig kan zijn, afhankelijk van wat het is.)

Als je liever niet ziek bent en in plaats daarvan gezondheid en een lang leven nastreeft, koop dan je superfoods, voedingssupplementen, etherische oliën, biologisch houdbaar voedsel en ultra-schone producten voor thuis, via Health shops, waar we alles testen wat we verkopen.  We gebruiken in feite dezelfde instrumenten als apotheken en farmaceutische bedrijven. We gebruiken ze gewoon voor een hoger doel.

Bronnen:

CNBC.com

Valisure.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Alternatieve oplossingen voor migraine: 12 bewezen natuurlijke remedies ondersteund door de wetenschap
Next Hoe CoQ10 het uiterlijk van rimpels aanzienlijk vermindert, uit onderzoek op mensen blijkt hoeveel er nodig is

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Bijna één kind op zeven ademt vervuilde lucht in: dit doe je er zelf aan

Luister naar dit artikel Wereldwijd ademt één kind op zeven vervuilde lucht in. Uit een eerder internationaal rapport bleek ook al dat de lucht in België de 1 op na

Overig

Chemo-medicijnen zijn gevaarlijk voor families, zorgverleners en patiënten

Luister naar dit artikel Chemotherapie is zo gevaarlijk dat het eigenlijk geen medicijn mag heten. Op de korte termijn heeft het slopende bijwerkingen waaronder maag- en spierpijn, aften, hoofdpijnen, diarree,

Overig

Schizofrenie, chronische vermoeidheid en alvleesklierkanker effectief onderzocht en behandeld

Luister naar dit artikel Er wordt hen wijsgemaakt dat er geen verklaring of behandeling is voor hun aandoening. Ze worden volgestopt met medicijnen of moeten over hun probleem praten bij