Brussel wordt de eerste grote stad om 5G te stoppen vanwege gezondheidseffecten

Brussel wordt de eerste grote stad om 5G te stoppen vanwege gezondheidseffecten

Luister naar dit artikel

Een Belgische minister heeft aangekondigd dat Brussel zijn 5G-plannen stopzet vanwege gezondheidseffecten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De verklaring werd afgelegd door Céline Fremault, de minister van de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor huisvesting, kwaliteit van leven, milieu en energie. Uit een interview afgelopen vrijdag met L’Echo:

“Ik kan dergelijke technologie niet verwelkomen als de stralingsnormen, die de burger moeten beschermen, niet worden gerespecteerd, 5G of niet. De Brusselaars zijn geen proefkonijnen waarvan ik de gezondheid met winst kan verkopen. We kunnen niets nalaten om te twijfelen. ”

– Céline Fremault, minister van de regering (Brusselse hoofdstad), verantwoordelijk voor huisvesting, levenskwaliteit, milieu en energie

Mevrouw Fremault heeft nauwkeurig vastgesteld dat een 5G-pilootproject niet compatibel is met de Belgische stralingsveiligheidsnormen (9 V / m, of 95 mW / m2 ) en verklaarde dat zij niet van plan is om een uitzondering te maken. (In de richtlijnen voor Bouwbiologie is de drempel voor extreme bezorgdheid 1 mW / m2.) Veel overheidsinstanties houden echter nog steeds alleen rekening met thermische effecten, in plaats van het cumulatieve aantal duizenden peer-reviewed wetenschappelijke onderzoeken.)

Misschien dat met het hoofd van de Europese Unie, en met een van de twee belangrijkste 5G-oproepen tot de EU, ambtenaren daar beter geïnformeerd en gemotiveerd zijn om zichzelf te beschermen en ondersteuning bieden voor mevrouw Fremault en alle functionarissen die de oproep tot gezond verstand horen en prioriteit geven aan de mensen boven de technocratische oligarchie.

2-MINUTEN ACTIE: Ga hier naartoe om een korte nota van steun aan mevrouw Fremault te sturen; en naar de gemeenteraadsleden van Brussel, hier. Moedig hen aan hoe belangrijk het is om dit verbod permanent te houden, ondanks de druk van de industrie.

Bronnen:

Brussels Times

L’echo [English translation here]

Bruzz.be [English translation here]

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Antibiotica voor nierstenen is een SLECHT idee, zegt onderzoek
Next Colloïdaal zilver gemaakt met ghanera-extract heeft antikanker- en antimicrobiële eigenschappen - studie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

Wi-Fi: Een stille moordenaar die ons langzaam doodt

Luister naar dit artikel In de moderne samenleving, is iedereen verslaafd aan het internet. Dit werd nog gemakkelijker gemaakt met de revolutie van de Wi-Fi. Steun Health Bytes: alleen via uw

Nieuws

Ontdek de nieuwe behandeling voor chronische lage rugpijn

Luister naar dit artikel Lage rugpijn komt vaak voor in het leven van veel mensen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden

Straling

Brussel stopt 5G-inzet voor onbepaalde tijd: 5G-project, zegt autoriteiten, niet compatibel met stralingsveiligheidsnormen

Luister naar dit artikel In het volgende jaar zullen voorlopige 5G-netwerken worden uitgerold in Europa, China, de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Japan. In de komende zeven jaar zullen exploitanten naar