Bill Gates haalt uit naar de FDA, betwijfelt of het Agentschap kan worden vertrouwd met COVID-19-vaccin

Bill Gates haalt uit naar de FDA, betwijfelt of het Agentschap kan worden vertrouwd met COVID-19-vaccin

Luister naar dit artikel

Bill Gates heeft zojuist zijn PR-campagne opgevoerd om twijfels te zaaien over de vermeende ‘politieke inmenging’ van president Trump met de FDA, terwijl hij hem – al was het maar tijdelijk – in dezelfde hoek plaatste met de vaccinsceptici waar Gates vaak naar uithaalt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tijdens een interview met Bloomberg News viel de oprichter van Microsoft en de voorzitter van de Gates Foundation, die ondanks de groeiende bewijzen van misstappen volhardde in zijn verdediging van de WHO, de geloofwaardigheid van de FDA aan en beweerde dat hij niet langer gelooft dat de FDA ‘het belangrijkste publieke orgaan ter wereld’ is. als gezondheidsautoriteit ‘, zoals Bloomberg zegt tijdens de openingsparagraaf van de post.

Gates, die heeft geholpen bij het financieren van verschillende vaccinprojecten over de hele wereld, zei dat hij de CDC ook niet vertrouwt, omdat geloofwaardigheid en een focus op het algemeen welzijn ‘slachtoffers zijn geworden van een presidentschap dat wetenschap en geneeskunde heeft gebagatelliseerd of afgewezen. voor politiek gewin. ”

Hij haalde het besluit van FDA-chef Stephen Hahn aan om “terug te komen” op de verklaring van het bureau over herstellend plasma om zijn beweringen te staven.

“We zagen met de volledig onhandige plasma-uitspraken dat wanneer je mensen onder druk zet om optimistische dingen te zeggen, ze volledig ontsporen. De FDA verloor daar veel aan geloofwaardigheid ”, zei Gates, de miljardair-filantroop, in een interview op Bloomberg Television. “Historisch gezien, net zoals de CDC werd beschouwd als de beste ter wereld, had de FDA dezelfde reputatie als een eersteklas toezichthouder,” zei Gates. “Maar er zijn wat scheurtjes door sommige van de dingen die ze op commissarisniveau hebben gezegd.”

Hoewel hij zei dat hij de “Project Warp Speed” van de Trump-regering toejuicht, die miljarden dollars heeft uitgetrokken voor particuliere partnerschappen en farmaceutische bedrijven om proeven en onderzoek te financieren, heeft Gates een probleem met het gebrek aan financiering voor “productie en inkoop” – dwz het uitbouwen van permanente toeleveringsketens voor medicijnen en vaccins – in de ontwikkelde wereld.

Hmm … had iemand daar maar aan gedacht …

Hoe dan ook, door nog eens $ 8 tot $ 10 miljard uit te geven – peanuts in het grote geheel der dingen, waar Democraten aandringen om triljoenen meer te dumpen aan fiscale stimuleringsmaatregelen – zou de Amerikaanse regering “triljoenen” aan verloren economische output kunnen besparen, benadrukt Gates.

“De ongelijkheid hiervan – of het nu gaat tussen burgers in het land, arbeiders versus witte boorden, zwarten die een hoger ziektecijfer hebben dan anderen – arme landen kunnen geen geld lenen en uitgeven zoals de VS en andere rijke landen hebben gedaan,” zei. “Bijna elke dimensie van ongelijkheid is hier benadrukt.”

Gevraagd naar zijn hervonden status als “polariserende figuur” in het pandemietijdperk, drong Gates erop aan dat “complottheorieën” die over hem circuleren op sociale media “gestoord” zijn – en dat sociale mediabedrijven verantwoordelijk zijn voor de reputatieschade die hij heeft doorstaan.

Samenvattend: Gates vindt dat je bureaucratische instellingen (die bij uitbreiding ook Dr. Fauci en Dr. Birx omvat) niet meer moet vertrouwen. Vertrouw hem maar.

Gevraagd naar de opmerkingen van Gates tijdens een interview op Squawk Box dinsdagochtend, wuifde de adviseur van het Witte Huis, Jared Kushner, ze grotendeels terzijde.

 

Bronnen: Zerohedge

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Pillendraaiers: de huidige medische studenten krijgen geen les over voeding, ondanks de toenemende last van voedingsgerelateerde ziekten
Next Tijd voor verandering(We gaan verbouwen)

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

‘Ongeneeslijk zieke’ man (50) geneest van kanker door cannabisolie

Luister naar dit artikel De 50-jarige Darren Miller uit de Amerikaanse staat Illinois wil de wereld laten weten dat hij mede dankzij cannabisolie is genezen van kanker. Hij had volgens artsen

Vaccinaties

Waarom heeft China Last Van Uitbraken Van Mazelen, Wanneer 99% Van De Bevolking Er Tegen Gevaccineerd Worden?

Luister naar dit artikel China is een van de meest gevaccineerde populaties in de wereld. In feite, zijn daar mazelen vaccinaties verplicht. Dus waarom heeft China al meer dan 700

Overig

Brekend: BERKELEY ARTS STELT, mensen sterven aan chemotherapie, niet aan kanker!!

Luister naar dit artikel Ja, dit is echt schokkend! Deze arts beweert dat mensen sterven aan chemotherapie, niet aan kanker! De beroemde Dr. Peter Glidden, is een natuurgeneeskundige die zichzelf