Zeg gedag tegen je RUGPIJN door je voeten in DIT mengseltje te baden. Aanrader!

Zeg gedag tegen je RUGPIJN door je voeten in DIT mengseltje te baden. Aanrader!

Luister naar dit artikel

Rugpijn door bed komt vaak voor. Er is misschien iets mis met je matras, of je ligt gewoon niet goed. Rugpijn door bed beïnvloedt je hele leven. Door de pijn presteer je misschien minder goed op het werk, dus het zou zo veel beter zijn als je van die rugpijn door bed af kan komen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nou is een nieuw bed kopen een oplossing, maar het kan nog simpeler. Probeer dit eens uit in de avond voor het slapen gaan. Giet ongeveer 10 liter water in een emmer, graag zo warm mogelijk, maar niet te warm, want je voeten moeten erin. Voeg een handje zout toe en een halve liter appelcider azijn.

Schudt het mengsel even goed voor elkaar. Vervolgens stap je met je voeten in de emmer en houd je ze daar totdat het water af begint te koelen. Wanneer je je voeten eruit haalt, spoel je ze even goed af en wikkel je ze in een droge handdoek voordat je je bed in stapt.

Houd je voeten warm en ga dus met handdoek en al slapen. De volgende dag stap je in slippers en probeer je niet direct de vloer aan te raken. Geen blote voeten dus. Herhaal dit een keer in het half jaar voor optimale resultaten. Bekijk ook het volgende filmpje.

https://youtu.be/IDF57Eh1IiI

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Men heeft een nieuw, natuurlijk middel ontdekt voor knie-, bot- en gewrichtspijn!
Next Insmeren kan dodelijk zijn. Dit is wat er gebeurt als zonnebrandcrème wordt blootgesteld aan zonlicht

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

8 natuurlijke remedies voor eczeem

Luister naar dit artikel Nu de negatieve effecten en schadelijke bijwerkingen van conventionele behandelingen van eczeem met steroïden en calcineurineremmers worden gerealiseerd, kunt u zich wenden tot de vele natuurlijke

middeltjes

DIT drankje verhelpt nierstenen en reinigt je lever!

Luister naar dit artikel Iedereen zal het vast wel kennen, gember, wij hebben een paar makkelijke manier opgezocht om gember toe te voegen in je dagelijks leven! Je hoeft er

middeltjes

Wat gebeurt er met je lichaam als je warm water met citroen drinkt vroeg in de ochtend?

Luister naar dit artikel Begin de dag, met lauw water waarin je eerder citroensap hebt geperst te drinken. Deze manier zal iets goeds voor je lichaam doen. Er kleven een