Poep-resten in de Starbucks Ijskoffie

Poep-resten in de Starbucks Ijskoffie

Luister naar dit artikel

Het consumentenprogramma van de BBC deed onderzoek naar ijskoffie. De uitkomst was niet fris: bij Costa Coffee, Starbucks, en Caffe Nero – drie populaire Engelse koffieketens – werden resten van de poepbacterie aangetroffen in de koffie. De ernst wisselde, maar dat is relatief: je wilt toch gewoon geen poep in de koffie; ook niet een klein beetje.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ook de tafels van de drie ketens waren niet erg schoon. Het smerigst bij Costa, waar zeven van de 10 tafels sporen vertoonden van faeces en andere smerigheid, maar ook Starbucks was niet brandschoon. Daar werd op drie van de tien tafels de coli-bacterie aangetroffen.

Starbucks zegt geschrokken te zijn. Wij nemen hygiene “extremely seriously”

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zonnebrandcrèmes kunnen kanker veroorzaken. Dit schadelijke stofje kun je maar beter vermijden
Next Diabetes is nu wereldwijde epidemie. Dit natuurlijke stofje blijkt een geheim wapen tegen deze slopende ziekte

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Onze voeding is er slecht aan toe: “Consument wordt moedwillig verschalkt door bedriegende voedingsindustrie”

Luister naar dit artikel Onze voeding is er slecht aan toe, dat bewijst het ene na het andere voedingsschandaal. Dit is ook te zien aan de stijgende obesitascijfers met bijbehorende

Overig

Vette Lever Verschijnt Niet in Scans Tot Het Te Laat is. Hier Zijn 7 Vroege Waarschuwingssignalen Om Het Uit Te Zoeken..

Luister naar dit artikel Wanneer vet ophoopt tot toxische niveaus in de lever, leidt het tot niet-alcoholische vetziekte (NAFLD). Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Overig

Bijna één kind op zeven ademt vervuilde lucht in: dit doe je er zelf aan

Luister naar dit artikel Wereldwijd ademt één kind op zeven vervuilde lucht in. Uit een eerder internationaal rapport bleek ook al dat de lucht in België de 1 op na