Zo kom je voor altijd af van haartjes op je bovenlip. Deze recepten zijn geniaal!

Zo kom je voor altijd af van haartjes op je bovenlip. Deze recepten zijn geniaal!

Luister naar dit artikel

Elke vrouw kent het probleem. Er groeien haren op plekken op het lichaam waar ze niet horen. Bijzonder vervelend is het als ze in het gezicht groeien.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In een tijd waarin wij vrouwen nergens anders haren willen hebben dan op ons hoofd leiden we zeer onder de strijd met stoppels. Veel vrouwen scheren zich elke dag om aan het schoonheidsideaal te voldoen.

Maar wat kunnen we doen tegen lastige haartjes op de bovenlip of de kin? Twee eenvoudige recepten kunnen er tegen helpen om deze vervelende gezichtshaartjes voor altijd te verwijderen – zonder te scheren.

Baardgroei bij vrouwen is niet ongewoon. Sommigen hebben er veel last van, anderen bijna niet. Een vrouw met donker haar heeft niet meer last van haartjes als een blonde vrouw, alleen vallen de donkere haren meer op.

Veel vrouwen schamen zich ervoor. Ze scheren de haren af, trekken ze uit of waxen ze. Anderen gaan direct over op laseren. Deze methoden zijn allemaal schadelijk voor de huid. Regelmatig scheren irriteert de huid, de chemicaliën in wax veroorzaken een slechte huid en door epileren kunnen ontstekingen ontstaan door ingegroeide haartjes.

Deze twee natuurlijke methoden zijn gebaseerd op een recept van vrouwen uit het midden oosten en moeten bij regelmatig gebruik na 4 weken een glad gezicht opleveren.

Recept Nr.1

Je hebt nodig:

Kikkerwtenmeel (½ kommetje)
Melk (½ kopje)
Kurkuma (1 theelepel)
Slagroom (1 theelepel)
Vul een kommetje tot de helft met kikkererwtenmeel. Doe er een half kopje melk, een theelepel kurkuma en een theelepel slagroom erbij en roer het goed door elkaar.

Zo gebruik je het:

Verdeel het masker over de plekken op het gezicht waar je van haartjes af wil komen. Laat het kikkererwtenmasker 20 tot 25 minuten inwerken en drogen. Daarna trek je het masker tegen de haargroei richting in af. Eventuele resten kun je met warm water afwassen.

Recept Nr.2

Je hebt nodig:

Geraspte aardappelen ( 1 kommetje vol)
Gele linsen (1 kommetje vol)
Citroensap (4 eetlepels)
Honing (1 eetlepel)
Laat de gele linzen ‘s nachts in een kom water weken. Doe de geraspte aardappelen in een zeef en duw ze met een lepel er doorheen. Van het aardappelsap in een kom op. Doe nu de geweekte linzen, het citroensap en de honing in het sap van de aardappel en roer het door elkaar..

Doe het mengsel op het deel van je gezicht waar je van haartjes af wil komen. Lat het drogen en haal het mengsel er vervolgens met warm water vanaf.

Probeer het en kom bij regelmatig gebruik van ongewenste haartjes in het gezicht af. Veel vrouwen hebben last van ongewenst haar boven hun lip of op hun kin maar het is nog altijd taboe om het hier over te hebben.

Deel dit artikel met je vriendinnen en laat hen zien dat er een natuurlijke en pijnloze manier is om van dit probleem af te komen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Je lichaam waarschuwt je voor een beroerte! Bekijk HIER de 8 symptomen die iedereen moet lezen! Erg belangrijk!
Next Stelp een bloeding binnen de 10 seconden met een alledaags kruid. Dit moet je zeker in huis hebben!

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Meng Bananen en Water en versla Hoest: Bronchitis verdwijnt in een toverslag! (Recept)

Luister naar dit artikel Vandaag zullen we u een buitengewoon gezonde recept presenteren, voor een natuurlijke remedie gemaakt van bananen, het biedt u zeer gunstige resultaten. Het is een uitstekende natuurlijke

middeltjes

Heb jij last van zwakke en broze nagels? Dit middeltje zal je nagels versterken!

Luister naar dit artikel Broze nagels worden meestal gekenmerkt door schilferen, splitsen, breken en scheuren. We kunnen allemaal slachtoffer worden van dit probleem, maar experts zeggen dat het vaker voorkomt

middeltjes

EEN NATUURLIJK MIDDEL TEGEN AAMBEIEN

Luister naar dit artikel Aambeien zijn een veel voorkomend probleem voor veel volwassenen. 1 op de 7 volwassenen krijgt ermee te maken. Voldoende beweging voorkomt de ontwikkeling van aambeien maar