Stelp een bloeding binnen de 10 seconden met een alledaags kruid. Dit moet je zeker in huis hebben!

Stelp een bloeding binnen de 10 seconden met een alledaags kruid. Dit moet je zeker in huis hebben!

Luister naar dit artikel

Kleine ongelukjes zijn snel gebeurd, al te snel zelfs, en de bloedingen die ermee gepaard gaan zijn best vervelend.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Op dergelijke ogenblikken is het belangrijk om het bloeden zo snel mogelijk te stelpen, maar we hebben niet altijd het geschikte materiaal bij de hand. Maar blijkt dat een eenvoudig kruid ons in deze situaties uit de nood kan helpen!

In Amerika wordt dit kruid al honderden jaren gebruikt omwille van zijn talrijke gezondheidsvoordelen. Het kwam in Europa na de ontdekking van Amerika door Christopher Columbus.

Meer recent kwam dit kruid meer onder de aandacht omdat wetenschappelijk onderzoek aantoonde dat het de bloeddruk verlaagt, het hongergevoel vermindert en schijnbaar ook het risico op kanker zou verminderen.

Volgens onderzoek verlicht het kruid ook pijn omdat het rijk is aan capsaïcine. Het is deze stof die een branderig gevoel in je mond veroorzaakt, maar het is ook bekend omwille van zijn pijnstillende werking.

Weet je welk kruid het is?

Maar hoe kan je dit gebruiken om het bloeden te stelpen? Dat is erg eenvoudig! Strooi gewoon wat cayennepeper rechtstreeks op de wonden en laat het 10 tot 20 seconden rusten.

DEEL deze truc met je vrienden

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zo kom je voor altijd af van haartjes op je bovenlip. Deze recepten zijn geniaal!
Next Uitbehandelde epilepsiepatiënt (8) praat en loopt dankzij dit wondermiddel. Zal dit het Europees Parlement overtuigen?

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Fruit dat helpt om je metabolisme te versnellen

Luister naar dit artikel Gewicht willen verliezen of een paar maatjes kleiner worden zijn veelbesproken onderwerpen. Voor veel personen wordt dit doel een prioriteit en ze focussen hun hele leven

middeltjes

Hoe maak je een natuurlijke antibiotische zalf aka natuurlijke Neosporin maken

Luister naar dit artikel Neosporin is de automatische manier om te gaan voor het merendeel van de mensen wanneer ze schaafwonden, snijwonden en andere huidletsels oplopen. Neosporin is een antibacteriële

middeltjes

Reinig je bloedvaten, Verhoog uw Immuniteit, verlaag het cholesterolgehalte en verwijder eventuele infecties Uit jouw lichaam met dit Magische Recept!

Luister naar dit artikel We streven ernaar een natuurlijk recept te maken dat veel problemen zal oplossen. Gelukkig is dat gelukt door slechts drie ingrediënten te mengen en daarmee vele