Stop met het gebruik van deze 20 medicijnen, want ze veroorzaken geheugenverlies

Stop met het gebruik van deze 20 medicijnen, want ze veroorzaken geheugenverlies

Luister naar dit artikel

Helaas is een allergische of slechte reactie op geneesmiddelen nog altijd een belangrijke doodsoorzaak. Jaarlijks zouden voorgeschreven geneesmiddelen tot 100.000 doden leiden, en meer dan 1,5 miljoen mensen moeten ten gevolge van neveneffecten gehospitaliseerd worden. De volgende drie categorieën van medicijnen leiden tot tal van cognitieve problemen, waaronder geheugenverlies:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1 – Slaappillen

Slaappillen leiden vaak tot geheugenverlies en veroorzaken een toestand die te vergelijken is met een coma of dronkenschap. Ze herstellen dus niet de slaap die nodig is om het lichaam zichzelf te laten herstellen.

2 – Statines of cholesterolsyntheseremmers

Deze geneesmiddelen zijn het meest schadelijk voor het brein en worden gebruikt om cholesterolgehaltes te regelen. Dit is te wijten aan het feit dat de hersenen voor een vierde uit cholesterol bestaan, hetgeen vereist is om te denken, voor het geheugen en de vaardigheid om te leren. Ze veroorzaken echter ook geheugenverlies en gelijkaardige effecten.

3 – De “anti” geneesmiddelen

Het gaat hier om geneesmiddelen als antibiotica, antidepressiva en antipsychotica, enz., die de acetylcholinegehaltes in het lichaam regelen. Dit is de belangrijkste neurotransmitter nodig om te leren en te onthouden.

Richard C. Mohs, voormalige voorzitter van het Departement Psychiatrie aan de Mount Sinai School of Medicine, stelde de volgende lijst van 20 geneesmiddelen samen die geheugenverlies veroorzaken:

 • Antibiotica
 • Slaappillen
 • Pijnstillers
 • Insuline
 • Chemotherapeutische geneesmiddelen
 • Epilepsie medicijnen
 • Barbituraten
 • Antipsychotica
 • Geneesmiddelen tegen Parkinson
 • Benzodiazepinen
 • Quinidine
 • Beta-blockers
 • Hoge bloeddruk medicijnen
 • Interferonen
 • Naproxen
 • Antidepressiva
 • Methyldopa
 • Lithium
 • Antihistaminen
 • Steroïden

Als je een van deze geneesmiddelen neemt, zou je je dokter moeten consulteren om te weten te komen of ze je geheugen beïnvloeden. Je dokter kan je altijd een gezonder alternatief aanraden.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Deze groente Zal alles Fixen wat er in je lichaam mis is!
Next Het eten van margarine kan levensgevaarlijk zijn

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Tips om beter te slapen: wat is de optimale slaaphouding?

Luister naar dit artikel OP DE RUG Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard

Overig

5 tips om diabetes type 2 te genezen

Luister naar dit artikel In deze video leer je dat het ziekteproces van diabetes type 2 weldegelijk omkeerbaar is en dat dit dus geen chronische ziekte hoeft te zijn. De

Overig

Wanneer artsen het echte verhaal over hersendood zouden vertellen, zou geen mens meer orgaandonor willen zijn

Luister naar dit artikel Om na de dood organen te doneren moet hij of zij hersendood zijn, door bijvoorbeeld een zwaar ongeval. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige