Het griep-seizoen is weer aan de gang! Met dit Wondermiddel voorkom jij een griep!

Luister naar dit artikel

Het is weer zo ver, het begint wat kouder te worden! Door dit koude weer zijn veel personen vatbaar voor griep-virus vatbaar! Dit is eenvoudig te voorkomen, namelijk door DIT drankje te gebruiken!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


We zitten momenteel in een griep epidemie. Het begint met een onschuldig niesje, wordt wat erger met keelpijn en voor je het weet lig je thuis in je bed met hevige koorts. Niemand zit hier op te wachten, want je kinderen moeten naar school, je moet huishouden en je moet zelf natuurlijk ook werken! Daarnaast is een griep simpelweg niet fijn, alles doet pijn en je bent futloos. Zo’n griepje duurt helaas al gauw een aantal dagen. Gelukkig hebben wij hier de tip voor u! Met dit huisgemaakte, natuurlijk drankje voorkom jij dat je besmet wordt!

Als jij wilt dat jij niet besmet wordt door dit vervelende virus en zelfs de beginnende symptomen wilt voorkomen heb je daar alleen maar een paar natuurlijke ingrediënten en een blender nodig. Met dit maak je als het ware een soort griep-shot.

Wat heb je nodig:

  • 1/4 eetlepel Cayennepeper
  • 3 kopjes ananassap
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels gemberpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • citroensap van 6 citroenen

Instructies:

Mix al deze ingrediënten door elkaar in de blender tot het een vloeibare massa wordt. Voorkom klontjes en losse stukjes, dit is voor jezelf ook minder smakelijk. Giet vervolgens het mengsel in een glazen potje of kan. Bewaar dit mengsel in de koelkast. Neem 4 maal per dag 1 vol glas als jij denkt dat je het nodig hebt! Je zult merken dat je de dag erna nergens meer last van hebt! Het is een wondermiddel!

Deel dit bericht met je vrienden zodat zij ook weten van dit geweldig middel!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Veel last van stress? Dit mega gezonde drankje gaat je daarbij helpen!
Next EEN VROUW LOOPT EEN TIJDJE ZONDER BH ROND. ENKELE WEKEN LATER KAN ZE NIET GELOVEN HOE HAAR BORSTEN VERANDERD ZIJN!

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Afvallen met citroen en groene thee

Luister naar dit artikel Is het mogelijk met groene thee en citroen af te vallen? Het antwoord hierop is simpel: JA! Groene thee en citroen hebben individueel ook al eigenschappen

middeltjes

Deze Kurkuma Anti-Ontsteking Pasta zal tandvleesaandoeningen en zwelling terugdraaien en bacteriën doden

Luister naar dit artikel Wat is meer besmettelijk en aantrekkelijker dan een gloeiende en gezonde glimlach? Het kan je gelukkiger laten voelen en grotere vreugde brengen aan anderen om je

middeltjes

SNEL AF VAN DIARREE

Luister naar dit artikel Iedereen overkomt het wel eens: Diarree, ontlasting zo dun dat soms het toilet niet eens gehaald wordt. Hoewel dodelijk in sommige derde wereld landen is diarree