Het griep-seizoen is weer aan de gang! Met dit Wondermiddel voorkom jij een griep!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Het is weer zo ver, het begint wat kouder te worden! Door dit koude weer zijn veel personen vatbaar voor griep-virus vatbaar! Dit is eenvoudig te voorkomen, namelijk door DIT drankje te gebruiken!

We zitten momenteel in een griep epidemie. Het begint met een onschuldig niesje, wordt wat erger met keelpijn en voor je het weet lig je thuis in je bed met hevige koorts. Niemand zit hier op te wachten, want je kinderen moeten naar school, je moet huishouden en je moet zelf natuurlijk ook werken! Daarnaast is een griep simpelweg niet fijn, alles doet pijn en je bent futloos. Zo’n griepje duurt helaas al gauw een aantal dagen. Gelukkig hebben wij hier de tip voor u! Met dit huisgemaakte, natuurlijk drankje voorkom jij dat je besmet wordt!

Als jij wilt dat jij niet besmet wordt door dit vervelende virus en zelfs de beginnende symptomen wilt voorkomen heb je daar alleen maar een paar natuurlijke ingrediënten en een blender nodig. Met dit maak je als het ware een soort griep-shot.

Wat heb je nodig:

  • 1/4 eetlepel Cayennepeper
  • 3 kopjes ananassap
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels gemberpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • citroensap van 6 citroenen

Instructies:

Mix al deze ingrediënten door elkaar in de blender tot het een vloeibare massa wordt. Voorkom klontjes en losse stukjes, dit is voor jezelf ook minder smakelijk. Giet vervolgens het mengsel in een glazen potje of kan. Bewaar dit mengsel in de koelkast. Neem 4 maal per dag 1 vol glas als jij denkt dat je het nodig hebt! Je zult merken dat je de dag erna nergens meer last van hebt! Het is een wondermiddel!

Deel dit bericht met je vrienden zodat zij ook weten van dit geweldig middel!


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Veel last van stress? Dit mega gezonde drankje gaat je daarbij helpen!
Next EEN VROUW LOOPT EEN TIJDJE ZONDER BH ROND. ENKELE WEKEN LATER KAN ZE NIET GELOVEN HOE HAAR BORSTEN VERANDERD ZIJN!

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Natuurlijke tips tegen vocht vasthouden

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Bescherm je lichaam door iedere dag druiven te eten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Ze wrijft haar hand in met Apple Cider-azijn Tweemaal per week … De reden … Ik probeer het vanavond!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat