Artsen Bevestigen: Rode Uien doen wonderen voor de schildklier (Recept)

Luister naar dit artikel

Schildklier ziekten hebben gevolgen voor ongeveer 200 miljoen mensen in de wereld, zoals de schildklier Foundation of Canada informeert. Er zijn verschillende behandelingen en medicijnen voor schildklier stoornissen echter, indien onbehandeld, kunnen ze leiden tot ernstige problemen in andere delen van het lichaam. Om deze reden, zijn we blij om u kennis te laten maken met een nieuwe ontdekking met betrekking tot de behandeling van schildklier ziekte.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Igor Knjazkin, een gerenommeerd arts uit Sint-Petersburg, Rusland, beweert de remedie voor schildklier aandoeningen te hebben gevonden. De ongelooflijke remedie bestaat uit slechts één ingrediënt en dat is de rode ui.

Rode uien kunnen een echte gezondheid boost voor iedereen bieden. Ze bevatten krachtige anti-bacteriële, anti-schimmel, anti-inflammatoire en kanker bestrijdende eigenschappen. Bovendien zijn ze rijk zijn aan vitaminen en mineralen, waaronder thiamine, foliumzuur, magnesium, mangaan, calcium en vitamine C, K en B6.

Ze voeden en reinigen de huid, te vernietigen bacteriën en ziektekiemen en hebben fosforzuur dat zeer gunstig is. Door de recente ontdekking, kunnen we hieraan toevoegen dat zij zeer behulpzaam zijn voor wat betreft schildklier ziekten.

De volgende natuurlijke remedie zal de functie van uw schildklier enorm verbeteren.

Schildklier Remedie

Deze behandeling moet voor het naar bed gaan worden gedaan. Snijd een rode ui in twee helften en masseer je nek zachtjes, door het maken van cirkelvormige bewegingen. Focus op het gebied waar de schildklier zich bevindt.

Ga uw nek niet wassen na de behandeling en laat de verbindingen vrijgegeven uit de ui s nachts inwerken. Het rode ui sap zal de werking van uw schildklier stimuleren.

Zoals u kunt zien, de behandeling is zeer eenvoudig. Niettemin, als u het probeert, zult u zien hoe effectief het eigenlijk is.

Probeer deze behandeling en ervaar de verbluffende resultaten voor uzelf.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Pas op, China maakt rijst van Plastic – Hier is hoe u het kan Herkennen
Next Vrouwen hebben meer slaap nodig dan mannen, omdat hun hersenen harder werken, volgens de wetenschap

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

6 gram van dit kruid per dag kan 5 verschillende soorten kanker behandelen

Luister naar dit artikel De diagnose van kanker is uiterst stressvol en onaangenaam, omdat deze ziekte meestal levensbedreigend is, terwijl de behandelingen bovendien de gezondheid schaden. Steun Health Bytes: alleen via

Natuurlijk

Helpt mediterraan dieet tegen borstkanker?

Luister naar dit artikel Na de overgang een mediterraans dieet volgen, voorkomt een derde van een specifieke vorm van hormoongevoelige borstkanker. Dat zou blijken uit een grootschalig onderzoek aan de

Natuurlijk

De 10 gezondheidsvoordelen van de okra

Luister naar dit artikel De okra (Abelmoschus esculentus), in het Engels ook wel Lady Finger genoemd,  is een eenjarige plant die in de meeste tropische en subtropische klimaten groeit. In Nederland