Heeft u nog steeds last van pijnlijke gewrichten? Lees dan hier!

Luister naar dit artikel

Onze lezers doen meer dan alleen maar lezen, zoals u al kon vernemen in dit artikel. Een tweede bericht dat we binnen kregen wilden we u ook zeker niet onthouden:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Ik ben 74 jaar oud en kon niet eens meer lopen! Toen begon ik dit te gebruiken en mijn gewrichten en botten lijken wel 20 jaar jonger! Ik kan nu lopen en zelfs rennen! Dit heeft mijn leven verandert! Probeer het en je zult het er geen spijt van krijgen!”

Vervolgens verwees deze lezer ons naar onderstaand artikel dat we voor u gemakshalve uit het Engels hebben vertaald:

Een van de meest voorkomende problemen die mensen tegenwoordig ervaren is pijn in hun gewrichten en botten, gevoeligheid of spierpijn. Ze lijken vooral de kop op te steken onder mensen van middelbare leeftijd en ouderen.

Maar als jongeren dit soort pijn beginnen te voelen, moeten ze bezorgd worden. Jongeren moeten waken over de gezondheid van hun botten.

Ons lichaam lijdt onder een groot aantal veranderingen met de leeftijd. De spier grootte en bot dikte nemen over het algemeen af naarmate u minder actief wordt, zodat u meer geneigd bent om verwondingen en botbreuken op te lopen, evenals bot en gewrichtspijnen.

Gelukkig voor u, bieden we u hier in dit artikel een ongelooflijk populair recept dat wonderen zal doen voor de gezondheid van uw botten, vooral als u het regelmatig toepast.

Het is een oud recept en het werd gebruikt door veel mensen. Het bestaat slechts uit drie ingrediënten. Het is eenvoudig te bereiden, en is ook erg goedkoop.

Gebruik het om uw gewrichten en botten te behandelen, maar ook voor rugklachten en zwaarte in de voeten.

U HEEFT NODIG:

• 300 ml alcohol (70%)

• 100 ml jodium

• 10 aspirine pillen 300 mg

Al deze ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar en kunnen worden gekocht in de apotheek of drogisterij. De jodium bezit sterke antiseptische eigenschappen en is zeer gunstig tegen diverse pathogène levensvormen, waaronder microscopische organismen, protozoën, virussen, schimmels of bacteriën.

BEREIDING:

Meng de alcohol en jodium.
Verpulver de tabletten en voeg ze toe aan het mengsel.
Laat het staan voor 21 dagen op een koude en donkere plaats.
Gebruik het als een kompres op de gebieden waar u pijn voelt of om het in te masseren.

U zult snel ontdekken dat de pijn in uw gewrichten en botten begint te verdwijnen en dat dit middel zeer effectief is!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Steeds meer vrouwen plaatsen kool op hun borsten, en de reden zal u zeker bekoren!
Next Miljoenen McDonald’s fans geshockeerd door dit heftige Cheese-burger experiment!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

14 gezondheidsproblemen die verholpen worden door het drinken van citroen water.

Luister naar dit artikel Citroen sap in plaats van pillen, als u één van deze 14 problemen hebt. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de

middeltjes

Hoe ‘s nachts krampen in de benen kunnen worden behandeld en voorkomen

Luister naar dit artikel Kramp in de benen kan een enorme pijn veroorzaken. Hier leest u hoe u ze kunt behandelen in het holst van de nacht en hoe u

middeltjes

Voeg 3 druppels Oregano-olie toe aan water en zie wat er gebeurt met je longen

Luister naar dit artikel Volgens de laatste statistieken, zeggen medische deskundigen dat een longontsteking de zesde belangrijkste doodsoorzaak is in de wereld en de nummer één doodsoorzaak bij kinderen onder