Hoe ‘s nachts krampen in de benen kunnen worden behandeld en voorkomen

Hoe ‘s nachts krampen in de benen kunnen worden behandeld en voorkomen

Luister naar dit artikel

Kramp in de benen kan een enorme pijn veroorzaken. Hier leest u hoe u ze kunt behandelen in het holst van de nacht en hoe u kunt voorkomen dat ze uw slaap verstoren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Strek uw kuitspieren. Houd een opgerolde handdoek op uw nachtkastje om pijn te verlichten wanneer een kramp toeslaat. WebMD zegt om rechtop in bed te gaan zitten en het been recht te trekken. Plaats de opgerolde handdoek rond de bal van de voet en gebruik deze om de voet voorzichtig terug te trekken. Als je dit doet terwijl je de knie recht houdt, zal de kramp geleidelijk verdwijnen.

2. Berijd een fiets. De beweging van het fietsen is een fantastische preventieve maatregel tegen krampen. WebMD zegt dat het werkt omdat de trainingsomstandigheden de spieren zich uitstrekken. Als u niet buitenshuis kunt rijden, spring dan op een hometrainer in uw plaatselijke sportschool.

3. Drink totdat je gaat plassen. Krampen in de benen zijn vaak gekoppeld aan uitdroging en onevenwichtigheden in elektrolyten, zegt Cleveland Clinic. Om nachtelijke krampen te voorkomen, drink dagelijks minimaal zes tot acht glazen water.

4. Maak dekens en lakens aan uw voeten los. Cleveland Clinic beveelt aan lakens en dekens los te houden rond de voeten. Dit zorgt ervoor dat tenen niet in ongemakkelijke kramp veroorzakende posities worden gedrukt.

5. Strek je terwijl je staat. In een gesprek met het personeel van Medical Edge van de Mayo Clinic, meldt de Chicago Tribune dat een staande stretch een van de beste methoden is om krampen te verlichten. Verplaats je gewicht naar het aangedane been en buig lichtjes over de knie. Dit kan ongemakkelijk zijn. Als de pijn ondraaglijk wordt, stop dan en probeer uit te rekken terwijl je zit.

6. Strek gedurende 3 minuten voor het slapengaan. Men’s Health Magazine citeert een onderzoek uit 2012 waarin werd vastgesteld dat slechts 3 minuten voor het slapen gaan strekken van de benen resulteerde in minder ernstige krampen en spasmen gedurende de nacht.

7. Neem deze vitamines. Kalium en magnesium kunnen wonderen verrichten in de strijd tegen krampen. Doctor’s Health Press beveelt een dagelijks magnesiumsupplement van 300-500 mg aan. Er wordt ook voorgesteld om kalium te verhogen door middel van een dieet. Bananen zijn niet het enige kaliumrijke voedsel. Eet druiven, abrikozen, sinaasappels en kool voor afwisseling.

Help een vriend bij het delen van dit artikel op sociale media!

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Bescherm uw lever tegen zware metalen en oxidatieve stress met Guduchi(hartvormig maanzaad)
Next Hier is een eenvoudige manier om jezelf te redden van het feit dat je dit jaar levend wordt opgegeten door muggen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Elke nacht slapen op je linkerzijde elke nacht, heeft verbazingwekkende gezondheid voordelen!

Luister naar dit artikel Er is niets mooier dan de gedachte aan het comfortabel liggen in uw bed na een dag hard werken. De meeste mensen beschouwen hun slaapkamer als

middeltjes

Deze drank reinigt echt de lever en versterkt uw immuunsysteem

Luister naar dit artikel Deze drank is zo krachtig dat het de bloedcirculatie kan veranderen, het immuunsysteem kan versterken als nooit tevoren, de lever kan reinigen en de effecten van

middeltjes

Dit Russische middeltje mag in geen enkel medicijnkastje ontbreken!

Luister naar dit artikel Hallo allemaal, hoe gaat het vandaag? Vandaag is je geluksdag, want in dit artikel gaan we laten zien hoe je de meest krachtige Russische remedie maakt,