5 redenen om meer havermout te eten.

Luister naar dit artikel

‘S ochtends een kopje havermout met warme melk? Dat is een heel goed idee, want haver is één van de beste bronnen van proteïnen, vezels en andere nodige voedingsstoffen die je lichaamsfuncties ondersteunen! Over de hele wereld zijn we dol op havermout en wordt het veel gegeten. Het past goed in een dieet omdat het erg voedzaam en gezond is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Waarom havermout zo gezond is? HealthBytes heeft 5 redenen voor jou!

1. Verbetert de spijsvertering
De onoplosbare vezels, bevorderen de darmbeweging om afval op de juiste manier te ontlasten. Heb je vaak klachten zoals buikpijn en darmgas? Probeer eens havermout in je eetgewoonten op te nemen.

2.Maakt je immuunsysteem sterker
Havermout nuttigen is een gezonde manier om ervoor te zorgen dat je afweersysteem actief blijft. Door de mineralen, vitamine A en B complex vitamines, wordt het immuunsysteem sterker gemaakt en helpt het om infecties en andere aandoeningen te voorkomen.

3. Stimuleert afvallen
Havermout is zoals eerder gezegd een goed voedingsmiddel om in je dieet op te nemen. Je zit met havermout sneller vol door de complexe koolhydraten die erin zitten, waardoor je niet snel naar tussendoortjes graait.

4. Goed voor het zenuwstelstel
Havermout zit bomvol vitamine E en B complex vitamines (B1,B2 en B3). Deze vitamines houden het zenuwstelsel in balans. Als je last hebt van angst, stress en depressie kan het zeker geen kwaad om havermout te eten.

5. Houdt de bloedsuikerspiegel in stand.
De koolhydraten die in havermout zitten, hebben een lage glycemische index. Dit heeft als voordeel dat het eten van havermout kan helpen om aandoeningen zoals diabetes onder controle te houden.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit gebeurt er met je lichaam als je rijpe bananen eet!
Next Maak een gouden mengsel - het sterkste antibioticum en de beste anti-kanker remedie (RECEPT)

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Als je een maand lang dagelijks roze Himalayazout eet, dan gebeurt DIT met je lichaam

Luister naar dit artikel Roze Himalayazout: op het moment spreekt de gehele wereld erover. Je kunt het bijna overal vinden – ook in supermarkt als smakelijke kruid. Grote zoutkristallen worden

Natuurlijk

Walnoten gaan de strijd aan met de ziekte van Alzheimer

Luister naar dit artikel Walnoten kunnen het risico op de ziekte van Alzheimer verkleinen of de voortgang van de ziekte vertragen. Ze kunnen de ziekte zelfs voorkomen, zo blijkt uit

Natuurlijk

Dit meisje kreeg 50 epileptische aanvallen per dag, tot haar vader besloot cannabisolie te proberen

Luister naar dit artikel De 3-jarige Gwenevere lijdt aan epilepsie. Haar vader Alex Repetski kon niet langer aanzien hoe ze iedere dag tot wel 50 epileptische aanvallen kreeg, schrijft de Daily