Zeg maar dag tegen Diabetes voor altijd en dat zonder medicijnen of bijzondere inspanning – RECEPT !!!!!

Luister naar dit artikel

Diabetes is vaak een levenslange gezondheidstoestand. Dit gebeurt wanneer een persoon te veel glucose in het bloed heeft, omdat de alvleesklier onvoldoende insuline aan kan maken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bij diabetes, is het lichaam niet in staat om voldoende insuline te te produceren om de bloedglucosespiegels normaal te houden. Officieel is er nog steeds geen remedie gevonden voor diabetes, maar het kan worden gecontroleerd, en u kunt daardoor een normaal leven leiden.

Het is algemeen bekend dat insuline de bloedsuikerspiegel kan normaliseren. Dus, als u de aandoening heeft kunt u proberen om de dagelijkse tintelingen te voorkomen. Wij raden u aan om een aantal natuurlijke behandeling te proberen voordat u met insuline begint. Maar, als u reeds insuline gebruikt, kunt u proberen om dit te verminderen en de alvleesklier te stimuleren om te werken.

Daarnaast gaan we u een natuurlijk recept laten zien dat overtollig vocht kan verwijderen en de bloedsuikerspiegel in het lichaam kan normaliseren.

ingrediënten:

1 prei met wortels
2 l fles mineraalwater

Bereiding:

Eerst dient u de prei met wortels goed en grondig te wassen. Dan moet je ongeveer 60 ml van de fles met mineraal water in een lege fles overgieten. Doe de prei met de wortels in de fles en laat het staan voor 24 uur. De volgende dag drink u het water ter vervanging van regulier water. Wanneer u klaar bent, moet u een nieuwe dosering voorbereiden.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Grote bluf: Hoe de rol die cholesterol speelt bij hart- en vaatziekten al jaren sterk wordt overdreven
Next Wetenschappers vinden vrucht die kankercellen doodt en helpt tegen diabetes

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

DIT beroemde drankje genas al meer dan 45.000 mensen van kanker en andere ongeneeslijke ziektes!

Luister naar dit artikel Een Oostenrijks staatsburger, Rudolf Breuss, zocht zijn hele leven naar de beste alternatieve genezing van kanker, en hij was uiteindelijk succesvol. Zijn bijzondere sap zal je

middeltjes

Rokers: Hoe je een wonder elixer maakt om je longen te reinigen

Luister naar dit artikel Als je een roker bent, weet ik zeker dat je wel eens hebt gehoord van de rokers hoest, of wellicht heb je het zelf ervaren. Je

middeltjes

Knoflookmelk is het huismiddeltje dat u verlichting biedt tegen ischias en rugpijn

Luister naar dit artikel Rugpijn is een van de belangrijkste oorzaken van invaliditeit over de hele wereld, en statistisch gezien lijdt 1 op de 10 mensen aan een bepaald soort