Heb je al gehoord over dit wonder fruit ?? Het controleert diabetes, verlaagt cholesterol en bestrijdt ontstekingen!

Luister naar dit artikel

Carambola fruit, of vaak “ster fruit” genoemd, vanwege zijn vorm, is afkomstig uit het Maleise schiereiland en wordt ook geteeld in het zuiden van de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze vrucht is geel van kleur wanneer ze rijp zijn, en de smaak is een mengsel van zoet en zuur en lijkt op de smaken van druiven, peren en citrusvruchten. Deze combinatie maakt het uniek en populair onder de mensen.

Echter, ondanks zijn specifieke smaak, levert carambola fruit ook geweldige voordelen op voor de gezondheid. Het is zeer caloriearm, slechts 31 per 100g en is rijk aan antioxidanten, vitaminen C en B, riboflavine, foliumzuur, niacine en mineralen zoals calcium, mangaan, ijzer, zink en kalium.

Dit zijn enkele van de ongelooflijke voordelen voor de gezondheid van deze vrucht:

Regelt hypertensie

Natrium is het sterkste wapen tegen de bloeddruk, en het ster fruit is er laag in, maar het bevat grote hoeveelheden kalium, wat de bloeddruk reguleert. De regelmatige consumptie van deze vrucht zal hypertensie behandelen.

Verlaagt cholesterol

Vanwege het hoge vezelgehalte, bevordert carambola fruit de gezondheid van het hart en vermindert het niveau van slechte cholesterol. Slechte cholesterol leidt tot verstopte slagaders en dus veroorzaakt het hartaanvallen. Anderzijds, zal het verbruik van de stervrucht de HDL of goede cholesterol verhogen.

Versterkt het immuunsysteem

Deze vrucht is rijk aan vitamine C, wat de immuniteit versterkt en voorkomt dat verschillende virale ziekten, zoals verkoudheid, griep, en dergelijke de overhand krijgen.

Verbetert de slaap en behandelt slapeloosheid

Magnesium is uiterst nuttig in het geval van slapeloosheid en verstoorde nachtrust, en het carambola fruit is hoog in dit mineraal. Daarom zal het verbruik helpen bij verbetering van de slaap en het krijgen van voldoende rust.

Helpt de spijsvertering

De vezel in het ster fruit verbetert de spijsvertering, want het reinigt de darmen en begrenst grote hoeveelheden water, het bestrijdt constipatie. De consumptie ervan na zware maaltijden zal de spijsvertering verbeteren en spijsvertering problemen voorkomen.

Het is gunstig voor de huid

Dit fruit bevordert de gezondheid van de huid door het hoge flavonoïdengehalte. Het voorkomt ook ziekten zoals atopische dermatitis en psoriasis, en het zink erin behandelt acne.

Een goede ontwikkeling van de foetus

Carambola fruit is rijk aan foliumzuur of vitamine B9, wat zeer nuttig is in het geval van zwangerschap. Foliumzuur is essentieel gedurende de eerste maanden van de zwangerschap, en het is essentieel voor de gezonde ontwikkeling van de neurale buis en de hersenen van de baby.

De regelmatige consumptie na de bevalling helpt de vorming van moedermelk.

Reguleert diabetes

Deze vrucht is geweldig voor diabetici want het is laag in suiker. Bovendien zullen de vezels erin de bloedsuikerspiegel evenwichtige wijze reguleren, want het zal snelle absorptie van glucose uit de darm voorkomen.

Het heeft een antimicrobiële werking

Studies hebben aangetoond dat deze vrucht effectief infecties bestrijdt, veroorzaakt door E. coli, zoals Staphylococcus aureus, Salmonella, Pseudomonas aeruginosa en Klebsiella.

Verbetert de gezondheid van de ogen

Aangezien het rijk is aan vitamine A, verbetert het de gezondheid van de ogen.

Notitie:

Ondanks de vele voordelen voor de gezondheid, moet deze vrucht niet worden verbruikt in het geval van nierziekten, nierdialyse, of nierfalen, want het is hoog in oxaalzuur en carambola. Indien u het in dergelijke gevallen neemt, kan dat verwarring, misselijkheid en braken veroorzaken.

Ook moet u het voorzichtig zijn het te consumeren bij medicijnen zoals opiaten, statines, of benzodiazepines, omdat het stoffen bevat die kunnen interfereren met deze geneesmiddelen, vergelijkbaar met grapefruit.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Ze genas zichzelf van borstkanker met deze thee! Ze beveelt het nu aan elke vrouw aan!
Next Meng DIT met jus d'orange en spoel de NICOTINE uit je lichaam!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Deze vijf stoffen beschermen je lever

Luister naar dit artikel In een wereld vol giftige blootstellingen, moet je je lever beschermen alsof je leven ervan afhangt – want dat doet het. Hier zijn vijf stoffen die

Natuurlijk

5 dingen over watermeloen die je waarschijnlijk nog niet wist

Luister naar dit artikel Watermeloen is een fruit, dat erg populair is bij een hoop personen vanwege de zoete smaak en omdat het erg verfrissend is, wat komt door de

Natuurlijk

Elke vinger is verbonden met 2 organen

Luister naar dit artikel De Japanners hebben een geweldige, op vingers gebaseerde uithardingsbehandeling die slechts vijf minuten van uw tijd in beslag neemt. Eigenlijk is het gebaseerd op de gedachte