Tong verbrand? Met deze tips verzacht je de pijn!

Luister naar dit artikel

Je hebt net een slok van die te hete thee genomen of een hapje van een kroket die net uit de frituur komt. Soms kan je niet wachten met eten of drinken omdat je er enorm veel zin in hebt, maar dat wordt helaas niet altijd beloont en resulteert vaak in een verbrande tong, auw. Gelukkig heeft Healthbytes een aantal tips voor jou om van de pijn af te komen en de zwellingen te verminderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Yoghurt
Yoghurt is ontzettend goed bij een verbrande tong, en dan met name Griekse yoghurt. Het werkt net als een aftersun: verkoelend en verzachtend. Nadat je, je tong hebt verbrand eet je een lepel yoghurt en houd dit een paar seconden in je mond voordat je het doorslikt.
Eet direct nadat je,je tong verbrand hebt een lepel yoghurt en houd dit enkele seconden in je mond voordat je het doorslikt.

2. Suiker
Gelukkig heeft iedereen wel standaard een potje suiker in huis. Leg een beetje suiker op je verbrande tong en laat dit langzaam oplossen.

3.Mentholkauwgom
Als je kauwt op mentholkauwgom, zal je merken dat je tong prettig en koud zal aanvoelen.

4. Honing
Honing heeft verzachtende eigenschappen en verlicht de pijn bij een verbrande tong. Pak een lepel honing en laat dit eventjes op je tong liggen voordat je het doorslikt.

5. IJsklontje
Door te zuigen op een ijsklontje houd je de warmte tegen. Ook het drinken van een ijskoud drankje zal helpen!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit recept vernieuwt je knieën en gewrichten!
Next Last van ingegroeide teennagels? Met deze 4 huismiddelen zijn jouw nagels weer in top conditie!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Voedsel voor het brein

Luister naar dit artikel Vrijwel iedereen weet dat een gezond en uitgebalanceerd dieet essentieel is voor een goede algehele gezondheid. Alles wat we eten beïnvloedt het functioneren van onze complexe

middeltjes

Knoflooksiroop tegen astma

Luister naar dit artikel Knoflook heeft veel geneeskrachtige eigenschappen. Dit is een natuurlijk middel tegen astma, heesheid, hoest, ademhalingsmoeilijkheden en bijna alle longaandoeningen.  3 hele knoflookbollen (ja echt!) , 6

middeltjes

Maak voortaan je oordruppels zelf, met knoflook, en zonder bijwerkingen.

Luister naar dit artikel Twee derde van alle kinderen zullen worden gediagnosticeerd met een oorontsteking vóór hun eerste verjaardag. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we