Schizofrenie, chronische vermoeidheid en alvleesklierkanker effectief onderzocht en behandeld

Luister naar dit artikel

Er wordt hen wijsgemaakt dat er geen verklaring of behandeling is voor hun aandoening. Ze worden volgestopt met medicijnen of moeten over hun probleem praten bij de psycholoog.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dankzij nieuwe inzichten in de celfysiologie kon de ‘mitochondriëngeneeskunde’ ontstaan. Bovengenoemde klachten kunnen hiermee worden verklaard, effectief onderzocht en behandeld. Er zijn honderden laboratorium gedocumenteerde behandelsuccessen bij talloze voorheen onbegrepen ziekten.

Een diagnose is een etiket voor een verzameling klachten

Een diagnose stellen is het benoemen van symptomen en helpt niet aan begrip of aanpak van de klachten. Toch vinden veel mensen het fijn als er  een naam is gevonden voor hun klachten omdat ze dan serieus worden genomen. Ze worden ‘erkend’. Het hebben van een ‘erkende’ ziekte biedt voordelen voor bijvoorbeeld uitkering van verzekeringen. De onkunde of onwil van verzekeraars om op basis van moderne laboratoriumonderzoeken ziektes te erkennen, leidt tot schrijnende situaties. Er wordt regelmatig geen arbeidsongeschiktheidsuitkering verleend omdat de verzekeraar ‘het niet kan verklaren’. Bij aangetoonde arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door de ziekte van Lyme, zelfs als deze door laboratoriumonderzoek is bevestigd, wordt niet uitbetaald ondanks dat altijd premie is betaald.

Hoogtechnologisch stamcel- en DNA onderzoek leidt af van de essentie

Het is indrukwekkend om te lezen over de hoogstandjes die in theorie mogelijk worden door stamcel- en DNA onderzoek. Maar in de praktijk vallen de resultaten van stamcelonderzoek tegen en zijn bovendien voor de meesten onbereikbaar. DNA onderzoek komt wel binnen het bereik van veel mensen, maar hoe belangrijk is het? DNA werd vroeger gezien als een soort ijzeren regelgeving, als iets genetisch was bepaald, was er geen ontkomen aan. Het werd wel ‘het boek van het leven’ genoemd.  Deze foute opvatting leidt er bijvoorbeeld toe dat veel vrouwen zich genoodzaakt voelen tot borstamputatie als een borstkankergen is gevonden. Intussen is bekend dat de invloed van omgevingsfactoren veel belangrijker is dan het DNA, bovendien blijkt DNA veel gecompliceerder te zijn dan eerst werd aangenomen. Zo kunnen bijvoorbeeld aantallen genen en het aantal genkopieën veranderen in de loop der jaren. Net als bij veel andere tot de verbeelding sprekende ontwikkelingen zijn er gedreven voorstanders die overtuigd zijn van de waarheid van het ‘levensboek’ en wetenschappers die het sterk nuanceren.

Kennis en inzicht in de kleinste celfuncties biedt hoop voor chronisch zieken

Degelijk wetenschappelijk onderzoek naar de werking van cellen en celonderdelen heeft geleid tot de mitochondriëngeneeskunde. Het is gebaseerd op de laatste inzichten in de celfysiologie. Een mitochondriënconcept dat al meer dan tien jaar in de praktijk wordt toegepast, is geïnitieerd door de Duitse arts dr. Heinrich Kremer. Hij noemde zijn concept CelSymbioseTherapie. Het wordt intussen in meerdere landen gedaan. Begrip van de celprocessen en laboratoriumonderzoek is de essentie. De aangetoonde zwakke plekken worden behandeld. Er worden geen ziektes behandeld maar celprocessen hersteld. De werkwijze is logisch, wetenschappelijk onderbouwd, controleerbaar, succesvol en voor de meeste mensen bereikbaar. Het is een holistische aanpak waarin op basis van afwegingen adviezen worden gegeven en onderzoeken gedaan.

Een gesprek en rond de zeventig biomarkers als basisonderzoek in de mitochondriën geneeskunde

In het mitochondriënconcept worden de klachten en hun ontstaansgeschiedenis besproken, aansluitend wordt bloed afgenomen en laboratoriumonderzoek aangevraagd. Ongeveer zeventig biomarkers betreffende cellulaire ontgifting, cel-, vet-, en suikerstofwisseling, tekorten, toxische en oxidatieve belasting, ontstekingsstoffen, allergie, lever-, alvleesklier-, schildklier-, nier -en darmfuncties worden in het standaardprofiel onderzocht. Indien er aanleiding toe is kan worden aangevuld met een uitgebreide IgG voedselallergietest en onderzoek naar neurotransmitters, hormonen, genen, zware metalen, milieutoxines, ziekteverwekkers zoals de Borrelia en een ontlastingsonderzoek.
Laboratorium gedocumenteerde aanpak van onder meer schizofrenie, alvleesklierkanker en chronische vermoeidheid

Bij een gezonde celstofwisseling worden hormonen, neurotransmitters en ontstekingsstofjes aangemaakt in hoeveelheden die passen bij de situatie. Een verstoorde celstofwisseling leidt tot een verstoorde aanmaak en er ontstaan klachten. Het meten van slechts enkele biomarkers zoals bijvoorbeeld een vitaminetekort, genmutatie of ontstekingsstoffen levert hoogstens een verklaring van de klachten maar geen inzicht in het immuunsysteem en de oorzaak van de verstoring.

Lezing: Onverklaarde ziektes effectief onderzocht, verklaard en behandeld

Datum: Donderdag 3 November
Locatie: Stormvogelweg 1, 2106 DA Heemstede
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur.
De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Aanmelding en meer informatie bij DeLezing,  of per mail

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 7 tekenen van een slaaptekort, die je moeilijk herkent
Next Gevoelig voor pasta en brood? Gluten zijn mogelijk niet de boosdoener

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Boerenkoolsalade van McDonald’s bevat veel meer calorieën dan een Big Mac

Luister naar dit artikel Als je denkt een gezonde keuze te maken met de boerenkoolsalade van McDonald’s dan kom je bedrogen uit. Je kunt nog beter een Big Mac nemen.

Overig

VK: batch diabetesmedicijnen teruggeroepen vanwege giftige besmetting met mogelijk kankerverwekkende stof

Luister naar dit artikel De Britse regelgevende instantie voor geneesmiddelen heeft opdracht gegeven tot een kleinschalige terugroeping van een populair diabetesmedicijn nadat bij een controle van de voorraden van apotheken

Overig

Medicijnen doodsoorzaak nummer 3: waarom delen dokters ze dan nog uit als Smarties?

Luister naar dit artikel In Groot-Brittannië worden ieder jaar 80 miljoen keer medicijnen voorgeschreven tegen angstgevoelens, slapeloosheid en depressie. Deze medicijnen zijn vaak niet alleen onnodig en ineffectief, ze kunnen