Kanker sterft wanneer je deze 8 voedingsmiddelen eet. Begin vandaag nog met ze te eten!

Kanker sterft wanneer je deze 8 voedingsmiddelen eet. Begin vandaag nog met ze te eten!

Luister naar dit artikel

Het is wetenschappelijk aangetoond dat kanker veel gemakkelijker te voorkomen is dan te genezen. Hieronder heb je een lijst van 8 voedingsmiddelen die het zowel voorkomen als ook helpen bij het doden van kankercellen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. KNOFLOOK

Knoflook is een uitstekende bron van allicine, mangaan, koper, selenium, vitamine B6, vitamine C, en zwavelverbindingen, die de immuniteit boosten en helpen bij het verbeteren van het lichaams`s vermogen om zichzelf te beschermen tegen kanker. Knoflook kan ook tumorgroei verminderen.

Verschillende studies suggereren dat een verhoogde inname van knoflook het risico op bepaalde kankers, zoals borst-, colon, alvleesklier, slokdarm, en maagkanker verlaagt.

2. ARTISJOKKEN

Volgens klinische proeven gedaan in 2011, hebben extracten uit de eetbare delen van artisjokken een negatieve invloed op borstkankercellen. Met andere woorden, kankercel invasie en beweging bleken “opmerkelijk geremd,” waarmee de kankerbestrijdende eigenschappen van artisjokken is bewezen.

3. BROCCOLI

Kruisbloemige groenten zijn rijk aan voedingsstoffen, zoals vezels, foliumzuur, carotenoïden, mineralen en vitaminen C, E en K.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat zij de mogelijkheid hebben om de ontwikkeling van kanker te stoppen in verschillende organen in ratten en muizen, zoals maag, long, darmen, lever, borst en blaas.

4. CITRUSVRUCHTEN

Volgens Australische onderzoekers, verlaagt een regelmatige consumptie van citrusvruchten het risico op mond, maag en keelkanker.

5. ZALM

Wilde zalm is een uitstekende bron van vitamine D, een vitamine waarvan wordt gezegd dat het de ontwikkeling van bloedvaten die tumoren voeden blokkeert. Tevens remt het de proliferatie van zowel precancereuze en cancereuze cellen.

6. APPELS

De vezel in appels gisten in de dikke darm, die op haar beurt de productie stimuleert van chemicaliën die de vorming van kankercellen bestrijden.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat procyanidinen, een antioxidant die in appels voorkomt veroorzaakt dat cellen signalen krijgen die leiden tot de dood van kankercellen.

7. KOOL

Kool is rijk aan antioxidanten, zoals vitamine A en C en fytonutriënten zoals thiocyanaten, luteïne en zeaxanthine.

Volgens de George Mateljan Foundation, bevat kool anti-kanker eigenschappen en het is een van de beste preventieve maatregelen tegen deze slopende ziekte.

8. DADELS

Matige consumptie van dadels biedt een ware overvloed aan gezondheidsvoordelen, zoals het voorkomen van schade door vrije radicalen, het voorkomen van coronaire hartziekte en beroerte, alsmede het voorkomen van de ontwikkeling van pancreas-, prostaat-, darm, long-, baarmoederslijmvlies en borstkanker.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vermijd ontsteking: Top 5 anti-inflammatoire voedingsmiddelen die iedereen zou moeten eten
Next Het meest krachtige en genezende mengsel tegen osteoporose!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Studies onderzoeken het potentieel van natuurlijke remedies voor de behandeling van coronavirus

Luister naar dit artikel Als je je afvroeg of er een natuurlijke manier is om met coronavirussen om te gaan, dan ben je niet de enige – het is een

Natuurlijk

Dankzij cannabisolie gaat het beter dan ooit met deze 6-jarige epilepsiepatiënte: “Geen ziekenhuisopnames meer”

Luister naar dit artikel De 6-jarige Sofie Voncken uit het Belgische Maasmechelen heeft sinds haar derde te maken met een ernstige vorm van epilepsie die haar leven voor altijd heeft

Natuurlijk

Algemene haar kleurstoffen zitten vol kankerverwekkende stoffen: Hier is wat te gebruiken in plaats daarvan!

Luister naar dit artikel Britse wetenschappers beweren dat haarkleurmiddelen wereldwijd gebruikt door vrouwen vol zitten met chemicaliën die zijn geassocieerd met kanker. Namelijk, haarverven verkocht bij de lokale supermarkten en