Als je ’s nachts naar de wc gaat, houd dan één oog dicht. En wel om deze weinig bekende reden…

Als je ’s nachts naar de wc gaat, houd dan één oog dicht. En wel om deze weinig bekende reden…

Luister naar dit artikel

Het menselijke lichaam kan zichzelf op miraculeuze herstellen zonder enige menselijke interventie. Soms heeft je lichaam echter een duwtje in de goede richting nodig om van een kwaaltje te genezen. Probeer deze coole lichaamstrucs om alles te herstellen van de hik tot een schraperige keel!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Houd een oogje dicht
Dit is een geniaal eenvoudige truc! Probeer een oog dicht te houden terwijl je in het midden van de nacht naar de wc gaat. Teveel kunstmatig licht zorgt ervoor dat je lichaam denkt dat het al dag is, waardoor je moeilijker in slaap zal vallen na je nachtelijke toiletbezoek.

De hik, hik en nog eens de hik
Het blijft nooit bij een hik alleen! Als je middenrif begint samen te trekken, wordt de lucht vastgehouden achter je stembanden, waardoor je zal gaan hikken. Dit kan veroorzaakt worden door te snel te eten, te veel in een keer te slikken of wanneer de temperatuur in je maag plots verandert, of nog omdat je gewoon te opgewonden bent! Doe je mond wagenwijd open en doe alsof je slikt. Doe dit enkele ogenblikken en de hik zal voorgoed verdwijnen.

Trek aan je oor
Op je slapen wrijven om hoofdpijn te verzachten, kende je wellicht al wel. Maar we zijn nog enkele punten op je lichaam die nog beter werken. Probeer de volgende keer dat hoofdpijn komt opzetten eens aan je oor te trekken. Houd je oorlel vast en trek het zachtjes naar omlaag. Hierdoor worden de beenderen in je gezicht op zo een manier bewogen dat je hersenen meer ruimte krijgen om te ontspannen.

Bekijk de onderstaande video om nog meer coole lichaamstrucs te ontdekken. Deze trucs zijn eenvoudig en je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt: je eigen lichaam!

DEEL deze lichaamstrucs met iedereen die je kent!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Met deze truc achterhaal je de oorzaak van je buikpijn!
Next Als je een wasknijper 5 seconden aan je oorlel laat hangen, is dit het ongelooflijke effect

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

OLIJVEN ZIJN MEESTAL ONGEZONDER DAN JE DENKT

Luister naar dit artikel Olijven en olijfolie staan al jaren in een gezond daglicht. Iedereen weet dat het mediterrane dieet levensverlengend kan werken. Toch zitten er een aantal haken en

Overig

‘Tijdelijk afkickcentrum’ suiker in Amsterdam

Luister naar dit artikel Het Diabetes Fonds opent maandag in de Amsterdamse Leidsestraat een informatiecentrum over suiker. Het fonds noemt het zelf een tijdelijke afkickkliniek, om mensen bewust te maken

Overig

Tijd om deze sla weer weg te gooien, het kan uw gezondheid bedreigen

Luister naar dit artikel Dit soort nieuws gebeurt zo vaak dat het je waarschijnlijk niet verbaast. Maar voor veel mensen is het tijd om al je sla (alweer!) Weg te