Het werkt echt! De beste natuurlijke remedie voor rug en gewrichtspijn

Het werkt echt! De beste natuurlijke remedie voor rug en gewrichtspijn

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ik was toevallig met enkele vrienden en we hadden het over gezondheid. We hadden het over rug en gewrichtspijn en een oudere dame gaf een advies aan een ander.

Ze zei een handvol blauwe klei te nemen en te kneden met azijn, zoals brood, en indien het zo moeilijk te kneden is, het dan te verdunnen met wat water. Je moet een paar brandnetel bladeren toevoegen die eerst moeten worden gehakt of gemalen. Wanneer het klaar is, doe het mengsel op een doek met nylon. Zalf de zere plek met olijfolie en plaats deze coating. Herhaal de behandeling gedurende zeven dagen en de pijn stopt.

Dat klei helende eigenschappen heeft en de afweermechanismen van het organisme stimuleert. is al lange tijd bekend. Zieke of gewonde dieren, bijvoorbeeld, zoeken altijd naar grond met klei om het zieke deel van het lichaam erin te “begraven”en ze hebben het altijd onmiskenbaar gevonden.

Tegenwoordig is de genezende kracht van klei bekend en de geneeskunde bevestigd het, omdat het bekend is dat klei veel minerale zouten en sporenelementen bevat, zoals aluminium, kalium, silicium, calcium, natrium, ijzer, zilver, magnesium, koper en lood.

Klei helpt bij de genezing van wonden, verwijdert onzuiverheden uit weefsels, bloed en lymfe circulatie, vermindert verhoogde radioactiviteit in het lichaam en wordt dus vooral aanbevolen na bestraling.

Klei helpt bij vele ziekten: anemie, aandoeningen aan de luchtwegen, aderverkalking, darmklachten, vergiftiging, zweren, overmatig maagzuur, veranderingen van de huid, haaruitval, pijnlijke menstruatie, en je kunt het nemen bij specifieke gezondheidsproblemen, of voor het reinigen van het lichaam en een betere energie.

Klei als een kompres wordt toegepast, zodat de klei wordt gemengd met gedestilleerd water, en de dikke pasta wordt aangebracht op de zere plek. Het is belangrijk op te merken dat de klei niet mag worden bereid in metalen houders of geroerd met metaal. Bij contact met metalen verliest het haar eigenschappen.

Als je problemen hebt met je knieën of rug, wees consequent. Naast de verlichting van’ de pijn, heeft klei de ongelooflijke potentie om het kraakbeen te regenereren, en zou kunnen helpen met ziekten waarbij artsen een operatie aanraden. Wees in dit geval, geduldig en smeer de klei ten minste voor enkele maanden.

Hoe klei te drinken: Zet een theelepel (plastic of hout) klei in een glazen pot en giet er 1,5 dl gewoon water bij en laat het staan over nacht. Drink de klei altijd in de ochtend op een lege maag.

De eerste week drink alleen water in de ochtend, en het residu van de klei op de bodem van het glas. De volgende week, meng het residu in water en laat het een tijdje staan, drink dan het modderige water, en laat de klei op de bodem van het glas. De derde week, meng het klei sediment en water, en drink het allemaal onmiddelijk op.

Zeer binnenkort zul je gunstige effecten zien, en degenen die geen symptomen hebben, zullen het gevoel ervaren dat het lichaam wordt gereinigd, de huid is schoner en helderder, en je hebt meer energie.

Je hoeft je geen zorgen te maken, klei laat geen residu achter in het lichaam of de darmen. Je kunt het krijgen in reformwinkels en kruiden apotheken, je hoeft alleen maar om op te merken dat je klei om te drinken nodig hebt.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Hoe kweek je een eindeloos aanbod van knoflook in je eigen huis!
Next Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je elke dag lijnzaad eet!

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

KOOL: Dit is wat er gebeurt als je het op de borst, benen of nek legt!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Honing Wraps genezen sterke hoest en verwijderen slijm van de longen in slechts één nacht!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Zeg maar dag tegen pijn in je gewrichten, benen en rug met deze bewezen anti-inflammatoire smoothie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat