Moeder legt een stukje brood op de pleister van haar zoon. Ik wou dat ik dit jaren eerder wist.. Ongelooflijk!

Moeder legt een stukje brood op de pleister van haar zoon. Ik wou dat ik dit jaren eerder wist.. Ongelooflijk!

Luister naar dit artikel

Ze zeggen dat gebroken glas geluk brengt. Echter, het opruimen van de scherven kan nog wel eens voor wat bezorging zorgen, vooral als er kinderen in het huis zijn. Dus, de volgende keer als je de scherven aan het opruimen bent, pak er gewoon wat brood bij! Het is een geweldige manier om alle microscopische deeltjes makkelijk te verwijderen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Zoetekauw

Wat nou als je net een verjaardag hebt gehad en een enorm stuk taart over hebt? Deze zal binnen de kortste keren uitdrogen en gewoonweg niet meer lekker zijn. Maar… Als je nou de volgende keer een stukje brood op de zijkant legt zal je taart een stuk langer goed blijven! Hierdoor droogt je taart niet uit, en kan je er de volgende dag gewoon weer van genieten.

Last van een splinter?

Splinters mogen dan klein zijn, het kan een ongelooflijk groot ongemak met zich mee brengen. Waarom zou je zoveel moeite doen om de splinter eruit te trekken? Als je namelijk een stukje brood op een pleister legt, en deze in de nacht laat zitten zal de splinter er vanzelf uitkomen.

Uitgehuild?

Koken is voor veel mensen een perfecte manier om tot rust te komen. Het enige vervelende wat ik vaak ervaar is de tranen die komen kijken bij het snijden van uien. Maar een stuk brood kan hier de perfecte oplossing voor bieden. Houdt gewoon een stukje brood in je mond, op een manier dat hij er een klein beetje uithangt. Je zal nu geen last meer hebben van prikkende en tranende ogen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Ik wist niet dat ijskoud water drinken DIT effect op je lichaam kan hebben.
Next Bewaar melktandjes dit kan levens redden

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Gooi uw bril! maar weg, dit één ingrediënt middeltje zal u helpen uw gezichtsvermogen te verbeteren met 97%!

Luister naar dit artikel De ogen zijn de meest blootgestelde orgaan en tegelijkertijd het meest gebruikte orgaan. Als je een bril je draagt, weet je hoe moeilijk het kan gaan

middeltjes

Gember wrap verwijdert in 1 nacht het slijm uit je longen en stopt erge hoest

Luister naar dit artikel Als je last hebt van de hoest, belemmert dat vaak je dagelijkse activiteiten en niemand wil een zieke persoon een knuffel geven. Bovendien tast het ook

middeltjes

Deze eenvoudige citroen-truc helpt je om voorgoed van je striae af te komen

Luister naar dit artikel Striemen of striae ontstaan wanneer het bindweefsel van je huid op een abnormale manier uitgerekt werd. Dit fenomeen kan het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals