Hier is waarom je een slechte adem hebt. Verwijder het en los het probleem op!(VIDEO)

Hier is waarom je een slechte adem hebt. Verwijder het en los het probleem op!(VIDEO)

Luister naar dit artikel

Slechte adem is een groot probleem, vooral als je een persoon bent die de hele tijd contact heeft met andere mensen. En veel van de mensen die aan dit probleem lijden kunnen de juiste oplossing ervoor niet vinden. Ze hebben veel verschillende opties, zoals verfrissers, tandpasta’s en vele andere dingen geprobeerd, maar ze slagen er op de een of andere manier niet in het op te lossen en dus blijft het probleem bestaan.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In dit artikel zullen we laten zien wat de oorzaak is van dat probleem en hoe het op te lossen.

De reden voor het hebben van een slechte adem die niet weggaat is stenen in de amandelen. Ze maken de slechte adem, omdat ze een gas produceren dat de slechte geur vrijgeeft. Ze kunnen worden gezien op de amandelen als kleine puntjes. Ze zijn eigenlijk een brok van slijm, bacteriën en opgeslagen voedsel dat zich al enige tijd aan het verzamelen is aan de achterkant van de keel. Wanneer dit gebeurt, naast het hebben van een slechte adem, zul je misschien ook problemen met het slikken van eten ondervinden.

Soms kunnen ze helemaal zelf ”vallen”, maar in sommige gevallen moet er een chirurgische ingreep worden gedaan. Ook is er een derde manier om ze te elimineren en op die manier zult u geen chirurgische ingreep nodig hebben, maar kunt u het zelf doen. Hoewel het een beetje ”nasty” kan zijn…

Bekijk de video hieronder en zie de derde optie

https://youtu.be/KFdcsdSrP8g

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Slechts een glas van deze drank zal uw lichaam verlossen van alle gifstoffen (Recept)
Next Top 15 medicinale werkingen van cayennepeper

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

8 voedingstips voor een onmiddellijk betere gezondheid

Luister naar dit artikel Uitgebuikt van Pasen? Brak van het stappen? Dan wil je vast vanaf nu gezonder gaan leven. In de koude maanden hebben veel mensen een lager energiepeil

middeltjes

Dit zijn de 7 middeltjes om je koortslip als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

Luister naar dit artikel Een koortslip is zeker niet iets waar je op zit te wachten. Ze zijn vervelend en pijnlijk en het kan soms best even duren voordat de

middeltjes

Zelfgemaakte anti cellulite crème: De eerste resultaten zijn al zichtbaar na 7 dagen!

Luister naar dit artikel Het maken van een zelfgemaakte crème tegen cellulitis is niet moeilijk. Het belangrijkste is dat zo’n crème effectiever is dan gekochte producten. Zelfgemaakte anti cellulitis crème,