Dit 3 Ingrediënten recept maakt je botten 20 jaar jonger!

Dit 3 Ingrediënten recept maakt je botten 20 jaar jonger!

Luister naar dit artikel

Iedereen wil benen die ze overal waar ze willen kunnen brengen zonder enige harde inspanningen. Omdat jonge benen meestal krachtig zijn en we er meestal niet nadenken na een paar jaar, wanneer we beginnen te verouderen. Het zijn de ouderen onder oms die weten over dit probleem als hun benen beginnen steeds zwakker en zwakker te worden. Zelfs het lopen van de ene plaats naar de andere kost veel moeite voor hen. Indien u enige problemen met uw benen ervaaart of als u op zoek bent naar een manier om de gezondheid van uw benen te verbeteren, is hier een geweldig recept wat kan helpen om uw benen jonger te maken en hun levensduur kan verlengen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het beste van dit recept is dat het een recept uit oma’s tijd is en slechts 3 ingrediënten nodig heeft. Het is gemakkelijk, getest en geweldig om te maken. U moet het regelmatig nemen om uw benen 20 jaar jonger te maken.

U hoeft niet meer uit te geven dan een paar euro’s om alle ingrediënten te krijgen. Het is niet alleen goedkoop in vergelijking met alle gels, lotions, en medicijnen die er zijn, het is ook effectiever. U kunt dit recept ook gebruiken voor pijn in de enkel of rug of het gevoel van zwaarte in de voeten.

Ingrediënten

Alcohol – 300 ml (70%)
Jodium – 100 ml
Aspirine – 10 pillen x 300 mg
U kunt al deze ingrediënten bij de drogisterij in uw buurt te krijgen en vaak zelfs in de supermarkt.

Voordelen voor de Gezondheid van de Jodium

Jodium is getest en eeuwenlag gebruikt voor haar antiseptische eigenschappem. Het kan vechten tegen verschillende soorten organismen, waaronder schimmels, sporen, virussen, protozoa, en micro-organismen.

Bereiding

– Meng de jodium en alcohol
– Plet de aspirine pillen en voeg ze toe aan het mengsel
– Mix het mengsel(bijvoorbeeld in een blender)

Bewaar het mengsel in een koude plaats zonder licht en gebruik het op je benen. Het kan worden ingewreven op het getroffen gebied of aangebracht als een laag. Houd in gedachten dat dit recept een houdbaarheid heeft van 3 weken.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Honing in je thee? Een goed idee!
Next Het reinigt het lichaam, versterkt het hart, geneest de urineleiders en heet pompoenolie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Gember helpt veel aandoeningen voorkomen

Luister naar dit artikel Gember is meer dan een culinaire specerij. Het is zowel een kruidentonic als een specifiek geneeskrachtig kruid. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

middeltjes

Kurkuma herstelt beschadigde leverweefsels, bevordert de algehele gezondheid van de lever.

Luister naar dit artikel Kurkuma, geeft curries hun rokerige, scherpe smaak en prachtige gele tint. Maar deze wortel is veel meer dan alleen maar smakelijk, het is een van de

middeltjes

Last van knieën en gewrichten? Dit recept laat ze weer als nieuw voelen, top tip!

Luister naar dit artikel Veel mensen die ik ken hebben veel last van knie en gewrichtspijnen. Voor die mensen heb ik dit artikel geschreven. Je kunt natuurlijk naar een fysio