Je kunt de kans op het krijgen van kanker zelf met 30 procent verlagen

Je kunt de kans op het krijgen van kanker zelf met 30 procent verlagen

Luister naar dit artikel

Dat je beter niet kunt roken als je geen longkanker wilt weten we al een tijdje. Maar de relatie tussen ons eigen gedrag op andere punten en alle soorten kanker wordt steeds duidelijker. Een groep Harvard-wetenschappers  heeft op basis van heel veel bestaand onderzoek vastgesteld dat er 4 dingen  zijn die je zelf kunt doen waardoor je de kans dat je kanker krijgt (waaraan dan ook) met een derde kunt doen dalen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Behalve roken zijn er drie andere lifestyle-factoren die erg helpen.

– weinig of geen alcohol drinken

– niet te dik worden

– bewegen.

Voor roken vergeleken de onderzoekers de risico’s van rokers met nooit-rokers of gestopten

Voor gewicht: de dikke met mensen met een BMI van maximaal 27,5 met dikkere mensen

Voor drank: de mensen die niets of 1 glas per dag drinken met de ‘gewone drinkers’

Voor bewegen: mensen die 75 minuten per week intensief sporten of 150 minuten bewegen, met mensen die dat niet doen.

Je weet dus wat je te doen staat als je je risico’s op een vroege dood wilt beperken.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Baanbrekend onderzoek: “Er is leven na de dood”
Next Dit gebeurt er als je te veel suiker eet: man verandert binnen twee maanden in een wrak

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Honing gaat alle schadelijke bacterien te lijf

Luister naar dit artikel Australische onderzoekers zijn in 2009 op een geneesmiddel gestuit dat overal voor helpt: honing uit de natuurwinkel die wordt verkocht als natuurgeneesmiddel. Het onderzoek heeft aangetoond

Onderzoek

Waarom je geen magere melk moet drinken

Luister naar dit artikel Je hebt het idee dat je heel gezond bezig bent als je magere of halfvolle melk drinkt. Veel minder calorieën dan volle melk, en bijna alle

Onderzoek

Curcumine effectiever tegen dementie dan antipsychoticum

Luister naar dit artikel Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze