Hij werd steeds zieker omdat DIT in zijn drinkfles zat, Let op en voorkom dit!

Hij werd steeds zieker omdat DIT in zijn drinkfles zat, Let op en voorkom dit!

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Als je een peuter hebt, herken je het vast maar al te goed. Je geeft je kind nietsvermoedend elke dag een drinkflesje met limonade en denkt er verder niet bij na. Helaas kan dit slechte gevolgen hebben, lees snel verder hoe je dit kan voorkomen.

Nadat de zoon van Simon weken buikklachten had en zijn vader niet kon achterhalen wat het was, ging hij wanhopig op zoek naar de oorzaak. Hij rook ineens dat het drinkflesje van zijn zoon een onaangenaam geur verspreidde.

Hij merkte dat de geur kwam van de verzegelde antilekfunctie van het bekertje en sneed het plastic open. Toen kwam hij tot een schokkende ontdekking. De binnenkant van de beker zat namelijk vol met schimmel! De vader schaamde zich ervoor dat zijn zoontje zo lang van deze beker had gedronken.

De meeste drinkbekertjes met een antilekfunctie hebben een hogere risico om te gaan schimmelen. De kleine partikeltjes blijven plakken en groeien binnenin het bekertje. Schimmel kan veel gezondheidsproblemen veroorzaken zoals een verstopte neus, keelpijn, hoesten en ernstige oog- en huidirritaties.

Het beste is om de bekers niet te lang met vloeistof te laten staan alvorens ze te wassen. Ook kun je beter geen vloeistoffen gebruiken die niet worden aanbevolen, zoals melk, fruitsappen en warme vloeistoffen.
Gebruik het flesje dus niet te lang als je iets verdachts ruikt.

In onderstaande video zie je hoe de moeder het drinkbekertje opensneed. Deel dit bericht met iedereen die ook een peuter heeft en voorkom het zelfde probleem.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Oorzaak fibromyalgie gevonden: deze gezonde voeding helpt
Next Heb jij al gehoord van de nieuwe hype om citroenen in te vriezen? De reden!?

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Chiropractor moet 100k betalen om anti-vax overtuiging

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Big Pharma gigant onthult hypotheek-achtig betalingsplan voor de behandeling van $ 850.000 voor blindheid … U mag JAREN blijven betalen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Stop met het gebruik van deze 20 medicijnen, want ze veroorzaken geheugenverlies

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat