19 Fantastische SuperFruit Soorten die u leven kunnen veranderen!

19 Fantastische SuperFruit Soorten die u leven kunnen veranderen!

Luister naar dit artikel

Jullie hebben allemaal vast wel gehoord van Superfoods, maar hoe zit het dan met Superfruits? Niet elke vrucht is een superfruit. De vruchten die worden aangemerkt als Superfruits beschikken over antioxidanten, vezels, vitaminen en mineralen en andere voedingsstoffen. Zij kunnen u helpen om langer te leven, er beter uitzien, en u zelfs helpen om ziektes te voorkomen. Hier is een lijst van 19 SuperFruits die u moet opnemen in uw dagelijks dieet!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


. Banaan

Banana on white background

Banana on white background

. Granaatappel

granaatappel (1)

. Grapefruit

grapefruit (1)

#4. Avocado

advocado

#5. Mango

mango

#6. Sinaasappel

Sinaasappel

#7.Kiwi

kiwi (1)

#8. Druif

druif

#9. Appel

appel

#10. Aardbei

aardbei

#11. Blueberry

Blueberry-copy

#12. Vijgen

vijgen-copy

#13. Kers

kers

#14. Ananas

ananas

#15. Tomaten

tomaat

#16. Papaya

Papaya

#17. Peer

BN3398

 

#18. Watermeloen

The watermelon

#19. Braambes

braambes

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 10 supergezonde magnesiumrijke voedingsmiddelen
Next Dit meisje ondervond aan den lijve hoe gevaarlijk het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker kan zijn

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Je koop direct dit middeltje als je weet wat het voor je kan betekenen!

Luister naar dit artikel Dit kleine flesje olie kost niets, maar is ontzettend handig! Het is een piepklein flesje olie dat je in de drogist doorgaans voorbij loopt, maar als

Natuurlijk

Vitamine K stopt de groei van kankertumoren, onthult een nieuwe studie

Luister naar dit artikel Vitamine K heeft opmerkelijke effecten tegen kanker. Dit nieuw geïdentificeerde mechanisme van vitamine K laat zien dat vitamine K een griezelig vermogen heeft om kanker in

Natuurlijk

Fascinerende VICE docu over medicinale cannabis in Nederland

Luister naar dit artikel Sinds vandaag online te bekijken: ‘Mediwiet: medicinale cannabis in Nederland‘, een uitstekende documentaire van VICE verslaggevers Thijs Roes en Gwen Pol.  Steun Health Bytes: alleen via uw