Olijven tegen wagenziekte en 5 andere huismiddeltjes die echt werken

Olijven tegen wagenziekte en 5 andere huismiddeltjes die echt werken

Luister naar dit artikel

Er zijn talloze simpele oplossingen voor alledaagse problemen en de spullen heb je waarschijnlijk al in huis:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Duct tape tegen wratten – Duct tape werkt net zo goed of beter tegen wratten dan wrattenmiddeltjes, blijkt uit onderzoek. Knip een stukje duct tape af, net groter dan de wrat, en plak dat erop. Haal het er na een paar dagen af, vijl de wrat een beetje, en doe er weer nieuw tape op. Herhalen tot de wrat helemaal weg is.

2. Mondwater tegen blaren – Mondwater is antiseptisch en kan helpen blaren uit te drogen. Dep de blaren drie keer per dag met een watje met mondwater totdat ze genezen zijn.

3. Olijven tegen wagenziekte – Eet wat olijven zodra je voelt dat je wagenziek gaat worden. Bij wagenziekte speelt de aanmaak van speeksel een rol. Het lichaam beschermt zo de tanden tegen maagzuur bij het overgeven. Door olijven te eten wordt de mond droger, wat misselijkheid kan tegengaan.

4. Suiker tegen de hik – Neem een lepeltje suiker als je de hik hebt. Zo zet je de hersenen op het verkeerde been. De hersenen registreren namelijk dat er iets belangrijks gebeurt, waardoor de hik even vergeten wordt.

5. Wodka tegen zweetvoeten – Alcohol is antiseptisch en kan bacteriën en schimmels die geuren veroorzaken, doden. Besprenkel een washandje met wodka en neem de voeten er ‘s avonds mee af.

6. Yoghurt tegen slechte adem – Vaak heeft een slechte adem met de maag te maken. Voedsel waar probiotica in zitten, kan helpen een slechte geur tegen te gaan.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Document Amerikaanse medicijnwaakhond onthult ‘dat vaccins autisme kunnen veroorzaken’
Next Antibiotica resistentie, China komt in actie

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Zeg maar dag tegen pijn in je gewrichten, benen en rug met deze bewezen anti-inflammatoire smoothie

Luister naar dit artikel Pijnlijke rug, knieën, benen en enkels kunnen worden afgeholpen van de pijn met een smoothie met een anti-inflammatoire werking. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of

middeltjes

Drink een glas Rijst Water en zie wat gebeurt er met je lichaam – Je zult versteld staan

Luister naar dit artikel Ik denk niet dat iemand echt het rijst water drinkt na het koken van onze rijst. Nou, dit is waarschijnlijk omdat we niet weten dat dit

middeltjes

3 essentiële oliën die antischimmel, antibacterieel en antiviraal zijn

Luister naar dit artikel Er zijn veel essentiële oliën die zulke krachtige plantaardige bestanddelen bevatten dat ze een drievoudige bedreiging vormen voor pathogenen die op de loer liggen in uw