Vrouwen met dikke billen zijn gezonder

Vrouwen met dikke billen zijn gezonder

Luister naar dit artikel

Laat die billen maar schudden en wees er trots op. Het is namelijk heel gezond om brede heupen en een dikke kont te hebben, blijkt uit onderzoek van Oxford.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Vrouwen met een ‘buiten proportioneel groot’ achterwerk zijn beter resistent tegen chronische ziekten en andere gezondheidsklachten dan ieder ander persoon, concluderen de wetenschappers.

Hoofdonderzoeker Konstantinos Manolopoulos vertelt The Sun: “Het idee dat de verdeling van vet over het lichaam belangrijk is voor de gezondheid, is al langer bekend. Nieuw is echter dat men heeft gevonden dat heupvet en een grote heupomvang gezondheid stimuleren.”

Manolopoulos analyseerde bil- en heupomvang van 16.000 vrouwen en ontdekte dat zij lagere glucose- en cholesterolniveau’s hadden dan vrouwen met slanke heupjes. Tegelijkertijd hadden ze meer gezonde Omega-3 vetten in het lichaam.

Deze vrouwen zouden ook nog eens de mazzel hebben dat ze meer hormonen bezitten die honger tegengaan, waardoor ze minder vaak obesitas hebben.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Dit meisje kreeg 50 epileptische aanvallen per dag, tot haar vader besloot cannabisolie te proberen
Next Wonderbaarlijk drankje voorkomt de verspreiding van kanker!

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Tandarts waarschuwt voor ‘fluoride’

Luister naar dit artikel Een biologische kijk op het fluorideprobleem F.J.M. Neelissen, tandarts en acupuncturist Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden

Overig

Dit gebeurt er met je lichaam als je elke dag een glaasje rode wijn drinkt

Luister naar dit artikel Voor de wijnliefhebbers onder ons is er eindelijk weer eens goed nieuws. Dat ene glaasje per dag is wel degelijk bevorderlijk voor de gezondheid. Trek die fles dus

Overig

Het machtige lobbynetwerk van de farma-industrie in Brussel

Luister naar dit artikel Een nieuw rapport van waakhond Corporate Europe Observatory laat zien hoe groot de spierballen van de farmaceutische lobby in Brussel zijn; en die blijken fors. Een