Dit gebeurt er met je lichaam als je elke dag een glaasje rode wijn drinkt

Dit gebeurt er met je lichaam als je elke dag een glaasje rode wijn drinkt

Luister naar dit artikel

Voor de wijnliefhebbers onder ons is er eindelijk weer eens goed nieuws. Dat ene glaasje per dag is wel degelijk bevorderlijk voor de gezondheid. Trek die fles dus maar open.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekers aan de Ben-Gurion University in Israël verdeelden 224 vrijwilligers in drie groepen. De eerste moest iedere avond water drinken bij het eten, de tweede dronk dagelijks een glas witte wijn en de derde een glas rode wijn.

Een half jaar later werden de proefpersonen onderzocht en, hoera, het resultaat mocht er zijn. De mensen die rode wijn dronken, hadden beduidend betere cholesterolwaarden dan de andere. Ook hun gewicht, bloeddruk en slaap gingen er op vooruit. “Met andere woorden: een glaasje rode wijn per dag heeft veel gezondheidsvoordelen,” klinkt het.

Dat geldt zelfs voor suikerpatiënten. “Je bloedsuikerspiegel zal tot dertig procent minder omhoog gaan als je rode wijn drinkt. Je lichaam verwerkt de suiker en de calorieën van je maaltijd dan beter,” aldus de onderzoekers. Klein detail: Ze hebben het over één glas per dag en over róde wijn.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Natuurlijk geneesmiddel tegen kanker 10.000 x sterker dan chemo
Next Ze was ziek en leefde met ondraaglijke pijn. Toen vroeg haar zus wat ze dronk

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De farmaceutische industrie is er niet voor uw welzijn…

Luister naar dit artikel Bij de alternatieve nieuwsbronnen zoals Want to Know en Earth Matters lezen we bovenstaande titel al jaren, en steevast zijn er dan hele hordes mensen die

Overig

Jongen (11) heeft al 300 dagen geen epileptische aanvallen meer gehad. En dat dankzij dit ene middeltje

Luister naar dit artikel Een 11-jarige jongen die niet lang meer te leven had als gevolg van een ernstige vorm van epilepsie, heeft al 300 dagen geen aanvallen meer gehad

Overig

U bent niet ziek…U heeft dorst

Luister naar dit artikel Is water het beste geneesmiddel voor moderne ziekten? Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens